وب سایت شخصی علی احدی وند

معلم و پژوهشگر کشوری نویسنده ومنتقد وروزنامه نگارو استاد دانشگاه / كارشناس ارشد علوم سياسي
منوي اصلي
صفحه اصلي
پروفايل مدير
عناوين وبلاگ
آرشيو وبلاگ
پست الكترونيكي

درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو
3 تير 1394
4 ارديبهشت 1394
6 دی 1393
4 دی 1393
1 دی 1393
7 آذر 1393
6 آذر 1393
3 آذر 1393
2 آذر 1393
1 آذر 1393
4 آبان 1393
4 آبان 1392
5 بهمن 1390
4 بهمن 1390
1 بهمن 1390
نويسندگان
علی احدی وند
کد هاي جاوا


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 7
بازدید هفته : 15
بازدید ماه : 126
بازدید کل : 65884
تعداد مطالب : 63
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


اصول اخلاق سیاسی  <-PostCategory-> 

 

 اصول اخلاق سیاسی :
1- پایبندی به وعده ها و میثاق هایی که با مردم بسته می شود و به واسطه آن ها مردم اعتماد کرده به شخص رأی می دهند.در حدیث است که : لا دین لمن لا عهد له «کسیکه به عهدش وفا نکند دیندار شناخته نمیشود»
 چهره سیاسی مورد اعتماد مردم باید بیش ازهر کس در پی عمل به عهد و پیمان خود باشد که این خوشبینی به نظام اسلامی را در پی خواهد داشت و در رأی حداکثری انتخابات های بعدی بسیار کارگشا خواهد بود.
2- رابطه گرم و صمیمانه با مردم ،همانگونه که در دوران قبل از انتخابات و تبلیغات انتخاباتی به مردم احترام می کند باید پس از رأی و انتخاب نیز رابطه اش با مردم گرم و صمیمی و از روی عشق به مردم باشد.
و اساساً نامزد جامعه اسلامی باید مردم دوست،عاشق مردم و خلق خدا بوده و برای خدمت به خلق خدا که عیال ا... هستند سر از پا نشناسد و تمام وجودش به درد مردم بسوزد و چاره سازی در مداوای دردها کند.
3- تحمل و بردباری سیاسی در مقابل انتقادات خیرخواهانه، شرح صدر از ابزارهای اطمینان بخش و بسیار باارزش است که یک شخصیت سیاسی باید آن را داشته باشد.(رب اشرح لی صدری)
ورود به عرصه سیاست نیازمند تحمل و بردباری و شکیبایی است .بالاخره این میدان ،میدان بحث و گفتگو و میدان نقد و انتقاد است که البته ممکن است کس یا کسانی رعایت اصول انتقاد سازنده را نکنندیا تهاجمی انتقاد نمایند که اینگونه رفتارها که با منطق و استدلال و اصول سازگار نیست باید با سعه صدر و بردباری پاسخ داده شود و از ورود به جدل پرهیز گردد نامزد انتخابات باید آستانه تحمل بالایی داشته باشد ممکن است در بین مردم کسانی باشند که از حوصله لازم برخوردار نباشند یا از جایی و چیزی ناراحتی داشته باشند،یا ضرر و آسیبی به آنها رسیده باشد، اینها عصبانی می شوند و تند حرف می زنند لذا کسیکه خود را برای خدمت به مردم عرضه می کند باید اهل صبر و تحمل باشد ،آنکه تحمل حرفها ،تندیها و بداخلاقیها را در مکتب بلند صبر تمرین و تجربه کرده باشد می تواند در ارتباط با مردم ،به خدمت خویش و حضور کریمانه بپردازد ،راستی آیا جز اینست که خود تحمل و مقاومت برای انسان هوادار درست می کند؟
از کوره درنرفتن،بردباری نشان دادن ،خشمگین نشدن،ترک نکردن جلسه و خوب گوش دادن به انتقاد حتی از نوع تندش از آثار سعه صدر و ظرفیت بالاست و کسیکه از این ویژگی اخلاقی برخوردار باشد از یاری و حمایت دیگران برخوردار خواهد شد و این خصلت ویژه انسانهائی است که خود را برای پذیرش مسئولیت به مردم عرضه می کنند.و شخصیتی دریایی دارند ،اینجا شخصیت حوضی به درد نمیخورد.
مولای متقیان فرمودند:بالحلم تکثر الانصار
و نیز فرمودند:بالاحتمال و الحلم یکون لک الناس انصاراً و اعواناً 
4- عفو و گذشت در قبال خطای ناآگاهان:
در قرآن کریم آمده است که :
الف: ادفع بالتی هی احسن در جریان امور سیاسی ممکن است کسانی نادانسته مواردی را عنوان کنند که شخص نامزد باید با نگاه عفو و گذشت از آن بگذرد این امر باعث می شود که حتی دشمنان انسان نیز که سرسختانه دشمنی می کنند به دوست صمیمی مبدل گردند بخصوص اینکه رفتارش توأم با نیکی و مقابله به ضد یعنی خوبی در مقابل بدی باشد.
ب:اذا خاطبهم الجاهلون قالوا سلاماً
و نیز فرموده است خدای بزرگ که اگر کسی از روی جهالت با شما برخورد کرد شما از باب سلم وارد شدید و به او محبت کنید نمونه های تاریخی زیادی از ائمه معصومین علیهم صلوات ا... داریم که در مقابل دشنام و خرده گیری افراد ناآگاه به آنان مهر و محبت کرده اند،رزق و روزی بخشیده اند و حتی شخص غیرمسلم را مسلمان نموده اند.
ج:پیامبر اکرم (ص) فرموده اند: علیکم بالعفو فان العفو لا یزید الا عزاً
بر شما باد به عفو و گذشت ،چرا که عفو چیزی جز عزت بر انسان نمی افزاید.
و این توصیه بیشتر از همه باید مورد توجه کسانی باشد که آمادگی خود را برای خادمیت مردم اعلام می نمایند.
آری : در عفو لذتی است که در انتقام نیست.
هنگامی که قرآن کریم سیمای پارسایان را به تصویر می کشد تسلط بر خشم و عفو و گذشت را از برجسته ترین صفات متقین برمی شمارد:
اعدت للمتقین- الذین ینفقون فی السّراء و الضّراء و الکاظمین الغیظ و العافین عن الناس و الله یحب المحسنین.
ویژگی تقوا پیشگان عبارتند از : 1- فرو بردن خشم 2- گذشت از خطای مردم 3- نیکی کردن و تقوای سیاسی همین است که شخص آماده خدمت به مردم باید خود را مزین به آن کند.
بردباری و بخشش هرگاه خلق و خوی انسان گردد و به صورت ملکه درآید نشان از تعالی روح داشته و برترین مکارم اخلاقی به شمار آمده و در برابر جاهلان از مکارم دنیا و آخرت به شمار می آید سزاوارترین افراد به داشتن فضیلت والای عفو و گذشت افرادی هستند که می خواهند اعتماد مردم را برای خدمتگزاری خود جلب نمایند. 
5- پرهیز از انتقام کشی سیاسی از رقیبان:
یکی از اصول مهم و کارساز در رقابت های سیاسی عدم انتقام کشی است،اگر قرار باشد در این دوره ها روح کریه و زشت انتقام کشی زنده شود بدترین و آلوده ترین شرایط سیاسی بوجود آید و تقوای سیاسی از میان خواهد رفت ،تقوای سیاسی حکم می کند که کسانی که به میدان رقابت سیاسی در انتخابات وارد می شوند از هرگونه انتقام کشی اجتناب نمایند زیرا:
امام صادق (ع) فرمودند:هر کسی رفتار نابخرد را نسبت به خود با نابخردی تلافی کند به رفتار او (شخص نابخرد)رضایت داده است زیرا از او پیروی نموده است.(منتخب میزان الحکمه ص 494 )
و نیز فرمودند :
هرکس تو را گرامی داشت تو نیز او را گرامی بدار و هرکس به تو بی احترامی کرد خودت را در مرتبه او قرار مده .(همان) و باید دانست که با انتقام گیری و انتقام کشی به جائی نخواهیم رسید و سودی شامل نمیشود.
علی (ع) فرمودند:با انتقام گیری سروری در کار نیست.(همان)
شخصی که انتقام کشی کند بهیچوجه به آرامش و سرور نخواهد رسید بلکه آرامش خود را بیش از پیش دچار تزلزل می کند زیرا انتقام باعث تحریک طرف مقابل گردیده و این میدان به میدان جدال و کشمکش و آلودگیهای کشنده تبدیل خواهد شد و هر شخص که انتقام جو باشد مورد اقبال و توجه مردم نخواهد بود و طبعاً جایی که عفو و گذشت باشد از انتقام چیزی نخواهد ماند.
شیوه عملی علی (ع) با قاتل خود را باید نصب العین و چراغ راه قرار داد.
 
      به جز از علی که گوید به پسر که قاتل من     چو اسیر توست اکنون به اسیر کن مدارا؟( شهریار)

6- حسن خلق و رأفت و عطوفت:

حسن خلق از فضائل اخلاقی و مورد تأکید در فرهنگ اسلامی است.پیامبر اکرم (ص) فرمودند:
افضلکم احسنکم اخلاقاً الموّطئون اکتافاً الذین یألفون و یؤلفون و توطّا  رحالهم.
بافضیلت ترین شما کسانی هستند که اخلاقشان از همه بهتر است و شانه هایشان را پائین می اندازند (متواضعند)کسانی که با مردم الفت دارند و دیگران با آنها الفت می گیرند و در خانه هایشان به روی همه باز است.
در گستره سیاست و در بحبوحه مبارزات انتخاباتی و حرص و ولع رأی آوری بهترین نامزد انتخاباتی کسی است که از دایره حسن خلق و خلق محمدی (ص)بیرون نرود و در مقابل رقبا تواضع و فروتنی داشته باشد کما اینکه در مقابل همه مردم باید اینگونه باشد و در میدان رقابت با رقیب رفاقت کند و با او از در الفت و مهر و دوستی وارد شود که این به تقوای سیاسی نزدیکتر است و به منفعت دین و دنیا.
و از امام صادق (ع) است که فرمودند: ماحد حسن الخلق ؟ قال تلین جانبک و تطیب کلامک و تلقی اخاک ببشر حسن راوی می گوید به امام صادق علیه السلام عرض کردم: حد حسن خلق چیست؟فرمودند:
با مردم به نرمی برخورد کنی ،پاک و مؤدب سخن بگویی و در مواجهه با برادرانت گشاده رو باشی .
راستی اگر در دوران مبارزات انتخاباتی همین 3 کلام گهربار مورد توجه عزیزان نامزد و هواداران آنان باشد آیا باز هم فضای سیاسی کشور آمیخته به آلودگیهایی چون تهمت و افترا و ... خواهد شد.
در حیطه اخلاق اسلامی مواردی بسیار پراهمیت هستند که باید همگان به آن توجه مبذول دارند ، امر به معروف و نهی از منکر از نکات بسیار مهم است اگر روح امر به معروف و نهی از منکر در جامعه احیاء شود هرگونه بداخلاقی سیاسی مطرود و پاک خواهد شد ،دیگر نامزد و یا طرفدارانش به خود جرأت آلوده کردن فضای سیاسی جامعه را نخواهد داد زیرا با سیل مقابله با منکر مواجه خواهند شد و در عوض همه کسانی که به فکر رأی مردم هستند تلاش میکنند با بهره گیری از معروفات و راه صحیح و درست رأی مردم را بدست آورند.
دیگر نکته مهم توجه به حفظ وحدت به عنوان استراتژی همیشگی نظام است ،همه کسانی که می خواهند در آینده کرسی مسئولیت نمایندگی مردم را حائز گردند باید متوجه این رکن رکین که همواره مورد تأکید و توصیه امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای مدظله العالی بوده است باشند نه نامزد انتخاباتی و نه هوادار و طرفدارانش نباید به خود اجازه دهند با گفتار و رفتارشان ایجاد تفرقه صورت گیرد و عده ای در مقابل هم قرار گیرند ،این حرکت منکر بزرگ است بلکه باید درجهت وحدت بخشی و نشاط اجتماعی برنامه های گفتاری و عملی خود را قرار دهند و توجه به حفظ عزت ،استقامت و خیرخواهی عمومی است که وظیفه ای همگانی محسوب می گردد.و نیز رازداری که صفتی الهی است باید مدنظر باشد کسی حق ندارد اسرار دیگران و نیز اسرار نظام را برملا کند که حفظ اسرار از نشانه های مؤمن است.
امام رضا علیه السلام فرمودند :... اماالسنه من ربه فکتمان السرّ
شیوه و روشی را که مؤمن باید از خدای خود فراگیرد کتمان و پوشیدن و محافظت کردن از اسرار است و لذا رازداری از شرایط ایمان شمرده شده است و رازداری بعنوان یکی از فضائل اخلاقی به شمار می آید کسانیکه پرحرف هستند و عقده حقارت دارند و نیز کسانیکه تابع احساسات خود و دیگران واقع می شوند نمیتوانند حافظ اسرار باشند و این نشانه های بسیار بدی است که در هر که باشد نمیتواند مورد اعتماد مردم واقع گردیده و بر کرسی نمایندگی بنشیند.
در حیطه اخلاق سیاسی تولی و تبری از مسائل بسیار مهم و تأثیرگذار است،دوستی و محبت ورزیدن به ولایت و امامت ،دلبستن به رکن رکین انقلاب اسلامی و به نیت پیروی و اطاعت بی چون و چرا از ولایت باید وارد شد نه برای رسیدن به جایگاه قدرت و ... و بر تمامی سیاسیون است که دشمن گریز باشند و از کسانیکه با ولایت زاویه داشته و در مسئله ای بی توجهی و بی اعتنائی به اوامر رهبری از خود بروز داده اند باید پرهیز و دوری نمایند.اینان عوامل انحرافی هستند که خطرات بزرگی را برای مردم و تعالی و رشد جامعه اسلامی در برداشته و دارند.
لذا باید به این نکته توجه ویژه داشت که : اللهم وال من والاه و عاد من عاداه و النصر من نصره و اخذل من خذله
حیطه سیاسی باید از زمینه های تولی و تبری حکایت کند ،ستایش ولایت ،انقلاب ، امام و گذشته انقلاب اسلامی و تکفیر دشمنان اسلام و انقلاب ،افشای توطئه های 33 ساله مستکبران و قلدران و کفار و منافقین و یادآوری نعمتهای بزرگ الهی و خدمات صورت گرفته و مانع تراشی های دائمی دشمنان.
تن دادن به اخلاق سیاسی و مدنظر داشتن آن و بر شاخص های اخلاق سیاسی حرکت کردن نیز تولی محسوب می شود و از بداخلاقی سیاسی تبری جستن و عدم ورود بداخلاقی ها که اسباب شادی دشمنان داخلی را فراهم   می کند از وظایف و نکات مهم در حیطه اخلاقی سیاسی است.

 


+ نوشته شده در یک شنبه 6 آذر 1393برچسب:,ساعت 10:21 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
علم بهتر است یا ثروت  <-PostCategory-> 

دوستان عزیز بنده اعتراف می کنم بعد از بیست سال معلمی تحصیل وتهذیب وتدریس تازه امروز متوجه شدم که راهی که رفته ام اشتباه بوده درسی که داده ام خیانت بوده  حرف هایم معنا نداشته امروز فهمیدم که ثروت بالاتر از علم قرار دارد امروز فهمیدم صداقت پاکی درستکاری معنا ندارد امروز فهمیدم زر وزور تزویر قدرت حرف اول دنیای ماست چهل سال باصداقت زندگی کردم اما تازه می فهم که راهم .... بوده است علم ودانش امروز ارزش ندارد  درودبر نفهمیدن درود بر پول درود بر قدرت  نه پول نه ثروت ونه قدر ت داشتم پس مرگبر صداقت مرگبر دانایی مرگبر خوب بودن آری مرگبر همه خوبی ها وصداقت ها ودانایی های خودم ای کاش به جای علم من هم پول وقدرت داشتم لااقل می توانستم آ..... بیست سال کافی نبود که .... یکصد وپنجاه مقاله کشوری نتوانست مرا ..... مرگبر خودم وداناییم/


+ نوشته شده در یک شنبه 6 آذر 1393برچسب:,ساعت 10:5 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
در باب سکوت سیاسی  <-PostCategory-> 

 

در باب سکوت

 

 


+ نوشته شده در شنبه 6 آذر 1393برچسب:,ساعت 10:17 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
مطالب پيشين
» فقر و بی خیالی برخی ....؟اقایان کاندیداها در سر سفره شما از این ادمها هست .....؟؟/
» انتخابات مجلس شورای اسلامی میاندواب در گذر زمان
» دلواپسان هسته ای چه کسانی و به چه قیمت
» شیشه و سنگ
» از روبه رو می آیم
» یاعلی......موج خروشان
» انتخابات 94 مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه میاندوآب
» ضربه حاکم
» وعده انتخاباتی سردار عیسی زاده
» قلم خشمگین
» طنز/ پاسخ رفتگر محله دکتر عارف به مهرداد بذرپاش بعد از انتشار یادداشت یک عضو جبهه پایداری خطاب به د
» نامه یک معلم یزدی به وزیر بهداشت
» معضل بیکاری و مشکل سرمایه گذاری در میاندواب به همت نمایندگان حل شد؟؟؟؟؟
» به چه می اندیشی ..... ؟اقای کاندیداها شام و نهار میدید از این ها رای جمع کنید ......؟
» سگ خودت باش
» شانس یا اقبال
» حرف های فرزند شهید مصطفی روشن
» جملات زیبا از بزرگان جدید
» زوار مشهد مقدس توسط بیگی نماینده میاندوآب
» قشون کشی سیاسی
» بیانیه انتخاباتی علی احدی وند
» عملکرد نمایندگان فعلی
» چرا مرگ بر آمریکا؟ چرا می گوئیم مرگ بر آمریکا؟ 1. یادمان نمی رود روزهایی را که امام خوبی ها برا
» گاه بهتر است احمدی نژادی عمل شود!
» چرا دفاع ملت ایران مقدس بود؟
» توصیه های امنیتی واطلاعاتی وزارت اطلاعات درموقع استفاده از انترنت تلفن همراه رایانه و.....
» جملات زیبای سیاسی شریعتی
» جملات زیبا تکلیف نویسنده : گیله مرد - جملات زیبا، جملات
» جملات وطنز سیاسی
» ماندن، سنگ بودن است و رفتن، رود بودن
» سخت است حرفت را نفهمند،
» صداقت در مقابل سیاست دیگران
» دلنوشته های دکتر شریعتی است
» گدای شهر(شریتی)
» جملات شریتی
» اصول اخلاق سیاسی
» تشکر از حضور مردم
» علم بهتر است یا ثروت
» در باب سکوت سیاسی
» معضلی به نام جعل اسناد و ترویج کلاهبرداری در برخی بنگاه های املاک
» انتخابات 94 مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه میاندوآب
» سقراط والاغ
» چرخ زمان
» حمایت از تولید ملی
» جملات کوتاه اما زیبا
» انواع ادمها
» قلب شکسته
» خیانت
» ابرها
» حدیث





پيوندها


ردیاب خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان سایت شخصی علی احدی وند و آدرس ahadivand.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

پيوندهاي روزانه

حمل ماینر از چین به ایران
حمل از چین
پاسور طلا
خرید پرده اسکرین
قیمت تشک طبی سفت
کاشی رستوران

 

فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

طراح قالب

Power By:LoxBlog.Com & NazTarin.Com