وب سایت شخصی علی احدی وند

معلم و پژوهشگر کشوری نویسنده ومنتقد وروزنامه نگارو استاد دانشگاه / كارشناس ارشد علوم سياسي
منوي اصلي
صفحه اصلي
پروفايل مدير
عناوين وبلاگ
آرشيو وبلاگ
پست الكترونيكي

درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو
3 تير 1394
4 ارديبهشت 1394
6 دی 1393
4 دی 1393
1 دی 1393
7 آذر 1393
6 آذر 1393
3 آذر 1393
2 آذر 1393
1 آذر 1393
4 آبان 1393
4 آبان 1392
5 بهمن 1390
4 بهمن 1390
1 بهمن 1390
نويسندگان
علی احدی وند
کد هاي جاوا


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 6
بازدید ماه : 6
بازدید کل : 66297
تعداد مطالب : 63
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


گدای شهر(شریتی)  <-PostCategory-> 

گاهی گمان نمی کنی ولی می شود،

 گاهی نمی شود، نمی شود که نمی شود؛

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است،

گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود؛

گاهی گدای گدای گدایی و بخت با تو نیست،

گاهی تمام شهر گدای تو می شود... 


+ نوشته شده در پنج شنبه 7 آبان 1398برچسب:,ساعت 10:4 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
جنگ نرم و رسالت معلمان  <-PostCategory-> 
۸
 

«جنگ نرم و رسالت معلمان» ملت عزت طلب و هوشمند ایران ، هیچگاه ننگ سیطره بیگانه را برنتافته است و همچنان که اوراق تاریخ معاصر گواهی می دهد همواره پیشتاز نهضت های آزادی خواهانه و استکبار ستیزانه و دفاع از استقلال سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و حقوق خویش بوده است . تا آنجا که نهضت های ملت ایران در مشروطیت و ملی شدن نفت و خصوصا انقلاب اسلامی، الگوی دیگر ملت ها قرار گرفته است. به همین دلیل است که زیاده خواهان جهان، از بیم توسعه و فراگیر شدن شعار های حق مدارانه و عدالت خواهانه مردم ایران در میان سایر ملت ها، تمام توان خود را برای سرکوب ایرانیان و خاموش ساختن مشعل ظلم سوز آنان به کارگرفته اند .

 ملت عزت طلب و هوشمند ایران ، هیچگاه ننگ سیطره بیگانه را برنتافته  است و همچنان که اوراق تاریخ معاصر گواهی می دهد همواره پیشتاز نهضت های آزادی خواهانه و استکبار ستیزانه و دفاع از استقلال سیاسی، اقتصادی و فرهنگی و حقوق خویش بوده است . تا آنجا که نهضت های ملت ایران در مشروطیت و ملی شدن نفت و خصوصا انقلاب اسلامی، الگوی دیگر ملت ها قرار گرفته است.

به همین دلیل است که زیاده خواهان جهان، از بیم توسعه و فراگیر شدن شعار های حق مدارانه و عدالت خواهانه مردم ایران در میان سایر ملت ها، تمام توان خود را برای سرکوب ایرانیان و خاموش ساختن مشعل ظلم سوز آنان به کارگرفته اند.

اینک شکست تجربیات هجوم نظامی ، محاصره اقتصادی و فشارهای سیاسی علیه جمهوری اسلامی ایران توطئه گران استکبار جهانی را به این حیله گری کشانیده است که در وادی فرهنگ، نبردی بی امان را پی ریزی و آغاز کنند، یعنی از همان جبهه ای که عامل پیروزی انقلاب اسلامی بود و مردم با دست خالی اما با تکیه بر ایمان و آگاهی خود در برابر سردمداران زیاده طلب جهان، ایستادگی کردند و پیروز شدند، حملات خود را از همان جبهه شروع کردند.

سال هاست که هجوم پنهان و آشکار به ارزشها و مقدسات و باور های ما، در پیچیده ترین شکل ها و قالب ها طراحی و اجرا می شود و اگرچه نمی توان بطور دقیق، زمان آغاز جنگ نرم دشمن را تعیین کرد اما شاید بتوان گفت انگلیسی ها با به صحنه آوردن سلمان رشدی، شروع و شیوه جنگ نرم را اعلان کردند و به هم پیمانان خویش ارائه طریق نمودند.در جنگ نرم، دشمن، قلب و اندیشه انسان ها را هدف می گیرد.“رسانه” مهمترین و موثرترین سلاح جنگ نرم است.

نوجوانان و جوانان مخاطبان اصلی جنگ نرم هستند و دشمن تلاش می کند با بهره گیری از گسست فرهنگی میان نسل ها، ذهن آنان را نسبت به داشته ها و باور های دینی و ملی خویش مشوه سازد، تا آماده پذیرش یوغ اسارت فرهنگی بیگانه شوند. خصوصیت جنگ نرم، ظرافت و نامحسوس بودن آن است و لذا مبارزه در این میدان بسیار دشوار و تخصصی است و فرماندهان این مصاف باید مجهز به علم و فن تاثیرگذاری فرهنگی و شناسایی و خنثی سازی پیام های آسیب زا باشند.بر این اساس، معلمان را باید کار آمدترین فرماندهان جبهه فرهنگ دانست، از آن رو که با تاثیرپذیر ترین و آسیب پذیر ترین گروه سنی جامعه، در طولانی ترین فرصت، امکان برقراری ارتباط و گفتگو و پیام رسانی دارند و در عین حال از بالاترین تخصص و توانمندی برای انتقال پیام به مخاطبان خود به تناسب ذهنیت آنان، برخوردار هستند.اگر به تقسیم مسئولیت ها در جامعه احترام بگذاریم و نقش و اهمیت هر گروهی را باور داشته باشیم و نخواهیم تمامی فعالیت ها و اقدامات توسط گروهی خاص انجام شود و یا بنابر آن نباشد که همه در همه امور وارد شوند، در این صورت، بی تردید، سرمایه گذاری در آموزش و پرورش و ارتقای آگاهی های معلمان در زمینه جنگ نرم، دستاورد های فراوانی به ارمغان خواهد آورد.

بنابراین تحلیلگران و نظریه پردازان کشور در موضوع جنگ نرم، باید برای فرهنگیان و انتقال آخرین تاکتیک های دشمن به آنان، برنامه ریزی خاصی داشته باشند. البته وزارت آموزش و پرورش نیز می تواند و باید در این حرکت پیشقدم شود و راهکارهایی برای روز آمد شدن اطلاعا ت مدیران مدارس، مربیان پرورشی و معلمان گرانقدر در حوزه جنگ نرم طراحی کند.

قابل توجه است که در دنیای هجوم رسانه ها و تهاجم فرهنگ استکبار، حتی برخی کشور های پیشرفته و صنعتی -که سالهاست از نظر نظامی مورد هیچگونه تهدیدی قرار نگرفته اند و احتمال تجاوز نظامی به کشورشان را نمی دهند، به دلیل اهمیتی که برای هویت ملی خویش قائل هستند، مسئله آموزش و پرورش را از منظر امنیت ملی به عنوان قابل اطمینان ترین سنگر دفاع فرهنگی، مورد توجه خاص قرار داده اند و بخصوص پیرامون تربیت معلم، با نگاه نقش آفرینی در دفاع از هویت ملی برنامه ریزی می کنند.

مروری بر روند پیروزی انقلاب اسلامی و استمرار آن در کشور ما نیز نشان می دهد که فرهنگیان در جریان پیروزی انقلاب و نیز در دفاع مقدس، سهمی تاثیر گذار و تعیین کننده داشته اند و در عین حال همواره از والاترین پایگاه اجتماعی برخوردار بوده اند. بر این اساس است که احیای شان معلم در جامعه به عنوان قشر مرجع، ضرورتی مضاعف می یابد و با حضور فعال جامعه معلمان، می توان دانش آموزان را برای ایستادگی در عرصه جنگ نرم آموزش داد. اگر در مدرسه شیوه های بهره گیری سالم از رسانه ها آموزش داده شود و پیامد های بهره گیری سوء کاملا تشریح گردد. سلاح دشمن تا حدود قابل توجهی کارآیی خود را از دست خواهد داد. اگر دانش آموزان تربیت شوند که “ مسئولانه  “ واردات فکری و قلبی*خویش را برگزینند، از آسیب جنگ نرم دشمن مصون خواهند ماند.

 
 
 

+ نوشته شده در دو شنبه 6 آبان 1398برچسب:,ساعت 9:14 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
دلواپسان هسته ای چه کسانی و به چه قیمت  <-PostCategory-> 

 

 


ادامه مطلب

+ نوشته شده در پنج شنبه 7 خرداد 1398برچسب:,ساعت 11:24 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
قلم خشمگین  <-PostCategory-> 

این ابرهاعقیم اند باران نخواهد آمد
دریا مپچ بر خود توفان نخواهد آمد
دیشب پدر دوباره بی نان به خانه برگشت
جایی که سفره خالی است ایمان نخواهد آمد.

باسلام به شعله های خشمگین آتش نمرودیان که با دیدن صلابت ابراهیمیان عاقلانه تصمیم گرفتند و به گلستان تبدیل شدند و سلام به شجاعت حریان زمان والبته سلام بر دل های تشنه کویر که در بیابان برهوت با سلاح صبر واستواری وبا صلابت در مقابل آفتاب تابان خم به ابرو نمی آورند ودر نهایت سلام بر زخم های انگشتان قالی بافان که صد البته در پهنه گسترده جهان به بزرگی دل های انسان های رنجیده نقش ونگار می آفرینند وسلام به گرمای دل مستمندان عزت مدار وسلام بر اهل قلم و زخم های عمیق قلم که با اشک چشم خود بر دل سیاهان می تازد تا نور امیدی بر روزنه نیم سوخته جهان باز کند سر تعضیم می آورم در برابر عزت و بزرگواری قلم//دوستان به عزت قلم قسم حیف است چراغی را که در زیر نور آن جیرجیرکها پناه بگیرند هیچ کس نمی تواند منکر علم ودرایت قلم باشد حیف است نور امید در دل مظلومان خاموش بشود واهل علم واندیشه خود به سراغ نامحرمان برود. مطالب فوق از دل نوشته های نگارنده در دفتر یادداشت می باشد///////////

خواهد آمد هر خار این بیابان انگشت رهنمایی است

هر شبنمی در این باغ جام جهان نمایی است .

با تشکر علی احدی وند استاد دانشگاه و کارشناس ارشد علوم سیاسی

  •  

 



ادامه مطلب

+ نوشته شده در جمعه 1 ارديبهشت 1398برچسب:,ساعت 10:26 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
معضل بیکاری و مشکل سرمایه گذاری در میاندواب به همت نمایندگان حل شد؟؟؟؟؟  <-PostCategory-> 

راستی هیچ از خودتان پرسیده اید که چرا مشکل بیکاری وسرمایه گذاری در میاندوآب  حل نمی شه آخه نمایندگان فعلی قول داده بودند این مشکل را رفع کنند چی شد  ضمنا یکی از نمایندگان در یک مجلس گفته بود که دارای مدرک دکتری می باشد ودر یک دانشگاه تدریس میکند که کسی توان تدریس را ندارد قبول باشه انشا الله ضمنا تا آنجایی که بنده اطلاع دارم نامبرده برای لیسانس هم مشکل داره نکنه ازاین دکترای قلابی باشه ما خبر نداریم مبارکه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟علی احدی وند دارای مدرک نهضت سواد آموزی البته در مقابل مدرک آقای دکتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟



ادامه مطلب

+ نوشته شده در شنبه 29 فروردين 1398برچسب:,ساعت 7:54 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
طنز/ پاسخ رفتگر محله دکتر عارف به مهرداد بذرپاش بعد از انتشار یادداشت یک عضو جبهه پایداری خطاب به د  <-PostCategory-> 

بعد از انتشار یادداشت یک عضو جبهه پایداری خطاب به دکتر عارف، براتعلی نوش آبادی، رفتگر زحمتکش محله دکتر عارف نامه ای در پاسخ به این یادداشت برای دکتر ارسال کرد.
آفتاب: به گزارش خبرآنلاین، متن کامل نامه این مرد 53 ساله که به گفته خودش 3 کلاس سواد دارد بدین شرح است:
 
دکتر جان سلام
 
گفتم مطمئنا شما جواب نمی دهید خودم دست به کار شدم البته اهل محل هم یاری کردند تا از حافظه‌مان خوب استفاده کنیم.
 
ملیحه دخترم 4 ساله که عقد کرده، با بدبختی وامی جور کردم برای جهیزیه که یهو دلار سه برابر شد و با آن وام فقط میتونم یخچال بخرم و یک تشک خوشخواب.
 
مرتضی پسرم هم از سال 89 دنبال کاره. فوق لیسانس برق دارد و هیچ جا کار گیرش نمی آید. می خواستم لیزینگی برایش پراید بخرم که یهویی شد 22 میلیون. شکر خدا الان چند ماهی هست می رود سر کار. روی پراید اصغر آقا سوپری در آژانس سرهنگ مختاری تو محله نارمک کار می کنه. درآمدش زیاد نیست ولی خب از بیکاری بهتره.
 
نیره سادات دختر باجناقم هم دنبال کار می گردد. 5 سال است واحد تولیدی شوهرش به خاک سیاه نشسته و ورشکسته شدن. تازگی ها سبزی می خرد و توی خانه با مادرش پاک می کند و خرد می کند.
 
آقا مهدی سبزی فروش ‌از محل رفت. روش نمی شد تو چشم مردم نگاه کنه. پیارسال که یه دفعه همه چی 4برابر شد، سیروس پسرش واسه اینکه بتونه بره خارج، میره تو کار مواد. اولش فقط توزیع می‌کرده اما بعد خودشم معتاد شده و برای اعتیادش دزدی می کرده...خلاصه رفت بنده خدا از این محل.
 
راستی محمدحسن پسر آقا جلال هم سلام رساند گفت به دکتر بگو بالاخره معوقات مارو دادن. میگفت نزدیک دو سال بوده که حقوق شان را نمی دادند و می‌گفتند بودجه نمی رسد. گفت بگویم که حاج مرتضی اصلانی از همین بی پولی سکته کرد و مرد.
 
پری خانم بود همسر مرحوم اکبرنیا. هنوز گوشه خیابان توی چادر زندگی می کند. یادتان هست که سال 89 خانه 60 متری اش را فروخت که مسکن مهر بنویسد و بعد پولش نرسید و نشد و یکدفعه زمین و ملک کشید بالا و نتوانست حتی جایی را رهن کند و حالا گوشه خیابان تک و تنها زندگی می‌کند. دختر و پسرش هم او را ول کردند.
 
دختر حاج خانم بهاری هم پارسال خودکشی کرد اینقدر که دنبال کار گشت تا کمک حال پدرش باشد و بتواند به خواستگارش بله بگوید...نشد!
 
راستی فرهاد پسر کربلایی احمد هم دو سالی هست که فوت کرده. هموفیلی بود و گفتند دارو نداریم و تحریم هستیم و باید چند میلیون تومان پول بدهی و ... بچه تلف شد. خود کربلایی هم می گویند بعد از فوت پسرش سکته کرده و دیگر نمی تواند حرکت کند. خدا به داد مادرش برسد.
 
آقارحیم بازنشسته بیمه هم می گوید بنویس از خاوری و مه آفرید و زنجانی و مرتضوی و م.ر و...می‌گوید بنویس از تحریم و تحقیر و کلاس های درس مذاکره. می‌گوید بنویس از بنزین و آلودگی هوا و مکتب ایرانی. می‌گوید بنویس که دخترهای حاج یوسف بعد از ورشکستگی دامداری و سکته پدرشون چیکاره شدن و سر از کجاها که در نیاوردن.
 
مش کاظم نانوا هم سلام رساند و گفت هرچی می‌کشیم از همون کاغذپاره ها می‌کشیم که کمر ملتو خم کرد تازه هیچ جاشون هم پاره نشد از بس قطعنامه دادن و تحریم کردن.
 
فریده دختر دکترسعیدی هم کلی حرفهای قلمبه سلمبه زد که نفهمیدم و دادم این چند خط رو خودش بنویسه، دختر خوبیه و تازه امسال رفته پیش دانشگاهی. از پسر مهندس شجاعی هم خوشش میاد ولی اون طفلی سرباز فراریه و چندباری دیدم از تنهایی و بیکاری توی پارک سیگار میکشیده. این چند خط رو این دختر نوشته:
دکتر جان سلام. همانطور که خرداد 92 و در بحبوحه فساد و تبعیض و دروغ و رمالی و تحقیر بین المللی و کاهش بی سابقه ارزش پول ملی و بیکاری و اعتیاد و طلاق و فرار از خانه و دین فروشی و رواج بی عفتی و ....مهمترین مساله ما انتخابات ریاست جمهوری شد حالا هم در کوران دلواپسی و سنگ اندازی عاشقان پاک‌ترین دولت تاریخ که هر روز آژیر فسادش از یک بام به صدا در می آید، مهمترین مساله ما انتخابات مجلس است؛ «مردم» حرف شما را فهمیده اند و دلواپس ها خودشان را زده اند به کوچه مردم داری!
 
راستی جعفر مکانیک می‌گفت حتما بنویس که شارژ دو هزارتومانی موبایل سال 84 دوهزار تومن بود و سال 92 هم همون دوهزار تومن! گفت اینطوری نامه را بامزه تمام کن و برسان به دکتر.
 


+ نوشته شده در شنبه 20 دی 1393برچسب:,ساعت 8:45 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
نامه یک معلم یزدی به وزیر بهداشت  <-PostCategory-> 

 

 
یک معلم یزدی با یادداشت نامه ای  به دکتر هاشمی وزیر بهداشت و درمان و آموزش پزشکی ضمن انتقاد از عملکرد وزیر آموزش و پرورش خواستار رسیدگی به وضعیت فرهنگیان و همکاران خود با کمک دکتر هاشمی شده است.

***********

با سلام و عرض ادب و احترام
تعجب نکنید وزیر ما فرهنگیان دکتر «فانی» است و از آنجایی که ایشان گویا فراموش کرده‌اند که وظیفه یک وزیر در قبال کارکنان تحت امرش چیست من به نمایندگی از جمعیت میلیونی فرهنگیان کشور این نامه به شما می‌نویسم تا در جلسه بعدی هیئت دولت کنار وزیر ما نشسته و از میکروفن ایشان و بجای ایشان درددل ما فرهنگیان را به دولت و شخص رییس جمهور و البته دکتر فانی برسانید.
انشالله از این به بعد در بازدید‌هایتان سری هم به مدارس و ادارات آموزش وپرورش هم بزنید و در مصاحبه‌های رادیو تلویزیونی و مطبوعاتی‌هایتان مشکلات ما را هم مطرح کنید...
لطفا و حتما به احترام ۱۲سال تحصیل زیر دست معلمان فراموش شده ایران این کار‌ها را انجام دهید.

جناب دکتر بیمه طلایی فرهنگیان پشیزی! نمی‌ارزد و باری به بار معیشتی ما اضافه کرده است.
جناب وزیر مشکل ما فرهنگیان را فقط در یک جمله کوتاه مطرح کنید.. حقوق ما برای ده روز کافی است و ۲۰ روز بعدی را با فلاکت و بعضا شغل‌های بسیار شنیع در شان معلم می‌گذرانیم...

جناب هاشمی واقعا نمی‌دانم در کدام کشور وکدام مدرسه دوره ابندایی را شروع کردید و کجا دیپلم گرفتید، اما خوب می‌دانم هرکجا بوده‌اید درایت و مدیریتی که امروز از شما می بینیم درصد زیادی از آن را خود شما هم نتیجه تلاش ها و زحمات معلمان خود می‌دانید.
اما باز نمی دانم چرا همه مدیران کشور از مجلسی‌ها، وزرا و شخص رییس جمهور چرا زحمات معلمان خود را فراموش می‌کنند و حاضر نیستند حداقل با آن‌ها رفتاری مانند سایر کارکنان دولت داشته باشند.

حال که شما در این مدت اندک این همه تحول در نظام سلامت کشور ایجاد کرده‌اید و در تمام برنامه‌های خبری شاهد تلاش شما برای رفع مشکلات وزارتخانه بهداشت هستیم برآن شدم ابن نامه را خدمت شما بنویسم شاید انشالله دیگر وزرای محترم و خصوصا دکتر فانی نیز به تبعیت از شما پیگیر مشکلات وزارتخانه‌هایشان باشند.
در پایان تنها هدیه معلمان به افراد کوشا نمره ۲۰ می‌باشد که با احترام این نمره را در کارنامه شما ثبت می‌کنم و در کارنامه جناب فانی نمره ۹/۵ را ثبت می‌کنم که خودشان اگر معلمی کرده باشند معنایش را می‌دانند...

با احترام جمعیت معلمان ایران زمین
به امید اندیشیدن تدبیری برای ساختن کلید بازکننده قفل‌های زنگ زده آموزش کشور

+ نوشته شده در پنج شنبه 18 دی 1393برچسب:,ساعت 10:3 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
شانس یا اقبال  <-PostCategory-> 

باد آمد وبوی زلف جانان آورد      

                     وان عشق کهن ناشده ما نو کرد

ای باد تو بوی آشنایی داری                  زنهار به گرد هیچ بیگانه نگرد

شانس واقبال

گویند شخصی به هزار مشقت تیر وکمان طلبید چون بیافت به شکار رود ورنج ها بیند تا چندین تیر به مرغان اندازد وبه هزار زحمت ومحنت گنجشگی بیندازد و شخصی دیگر را بی این اسباب ورنج ومشقت کسی مرغابی بخشد یا بازی سپید که خود صیادی باشد؟؟؟؟؟

آن را که دل از عشق پر آتش باشد             هر قصه که گوید همه دلکش باشد

نظر شما چیست؟؟؟؟

 


+ نوشته شده در سه شنبه 25 آذر 1393برچسب:,ساعت 10:21 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
حرف های فرزند شهید مصطفی روشن  <-PostCategory-> 

 

سلام آقاجون! من چارسالمه. من شما رو خیلی دوست دارم. خیلی خوشحالم که امشب اومدی خونمون. فقط نمی دونم چرا بابا مصطفام هنوز نیومده.
مامانم میگه بابات رفته یه مسافرت و شاید به این زودی ها نیاد. اما نمی دونم چرا وقتی این حرفو به من می زنه روشو از من برمی گردونه و شونه هاش تکون می خوره و بعد که من می رم تا از جلو صورتشو ببینم، چشماش خیلی قرمز شده و صورتش هم خیسه!

این روزا مامانم خیلی صورتشو می شوره.نمی دونم چرا نگاش یا به منه یا به قاب های رو تاقچه و یا به در خونمون که بابا زنگ بزنه.امشب که شما اومدی خونمون من می خوام یه رازو به شما بگم. من و بابام چند روز قبل یه قول مردونه به هم دادیم. اون شبی که بابام می خواست بره مسافرت یواشکی در گوشم گفت من و تو مثل دو تا مرد باید با هم صحبت کنیم و قول هایی به هم بدیم و هیچ کسی هم از اون با خبر نشه. من هم به اون قول مردونه دادم و حتی به مامانم هم نگفتم.بابا مصطفام با دو تا دستاش شونه هامو چسبید و صورتشو آورد دم گوشمو گفت: پسرم تو دیگه بزرگ شدی و مرد این خونه ای. باید به من قول بدی مثل یه مرد به مامانت کمک کنی. مامانتو اذیت نکنی. به حرفاش گوش بدی. بهش کمک کنی و نذاری یه وقتی از دست تو ناراحت بشه.منم گفتم بابا یه شرط داره و اون اینه که وقتی از مسافرت برگشتی اون ماشین پلیس چراغ دارو برام بخری. تو این چند روزی که بابا مصطفام نیست دلم خیلی براش تنگ شده مخصوصا برا اون خنده هاش. اما عیبی نداره...من هم هر وقت دلم براش تنگ می شه مثل بابام میام لب تاقچه و به عکس شما نگاه می کنم. آخه بابا مصطفام هر وقت خیلی خسته بود و ناراحت، می اومد کنار تاقچه و با شما صحبت می کرد. نزدیک شما که میومد لبهاش تکون می خورد.بعضی وقت ها هم که خیلی خسته بود شونه هاشم تکون می خورد. فکر کنم مامانم هم این روزها خیلی خسته است که مثل بابام شونه هاش تکون می خوره و چشماش قرمز می شه!بابام با شما آهسته صحبت می کرد. من که چیزی از حرف های شما دو نفر سر در نمی آرم اما اینو می دونم بابا مصطفام هر وقت با شما صحبت می کرد تا خیلی روزای بعد خوشحال بود.اگه ده شب هم کار می کرد عین خیالش نبود.فکرشو کن اگه بابام مسافرت نبود و امشب خونه بود و شما رو می دید دیگه چی می شد. از خوشحالی بال درمیاورد و دیگه هر چی من بهش می گفتم ، می گفت چشب پسرم ،چشب عزیزم. هر چی می خواستم برام می خرید. من یه ماشین پلیس می خام که دشمنا رو تعقیب کنم. اما بابام میگه بزار بزرگتر بشی اونوقت برات می خرم.اما...وقتی بابام بیاد و بفهمه شما خونمون اومدید و اون نبوده ،خیلی ناراحت می شه . شاید هم اونقدر ناراحت بشه که تا چند روز دیگه به حرفام گوش نده... اما نه!بابا مصطفام خیلی مهربونه... وقتی بیاد و بوی عطر شما رو ببینه که توی خونه و محلمون پیچیده، مطمئنم به همه حرفام گوش می ده. بابام میگه شما بوی بهشت میدی. بابام همیشه از بهشت میگه...یه وقت نکنه این دفعه که مسافرت رفته، رفته باشه بهشت 

 


+ نوشته شده در سه شنبه 25 آذر 1393برچسب:,ساعت 9:48 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
جملات زیبا از بزرگان جدید  <-PostCategory-> 

جملات حکیمانه ویکتور هوگو

 

هرگز در میان موجودات مخلوقی که برای کبوتر شدن آفریده شده کرکس نمیشود. این خصلت در میان هیچ یک از مخلوقات نیست جز آدمیان. ویکتور هوگو

آن هنگام که روحم عاشق جسمم شد و جفت گیری این دو سر گرفت من بار دیگر متولد شدم .ویکتور هوگو

الماس را جز در قعر زمین نمی توان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد. ویکتور هوگو

پیروزی واقعی جان آدمی، فکرکردن است. ویکتور هوگو

زیبائی که با فضیلت توام نباشد، گل بی عطر وبوئی را ماند. ویکتور هوگو

لبخند زن در دو موقع آسمانی و فرشته مانند است : یکی هنگامی که برای اولین بار با لبخند به معشوق می گوید دوستت دارم ودیگر هنگامی که برای اولین بار به روی نوزادش لبخند می زند . ویکتور هوگو

انسان در عالم چون شبح سرگردانی است که در عبور از این راه حیاتی سایه ای از خود به یادگار نمیگذارد . ویکتور هوگو

من اشخاص زنده را آنانی می دانم که مبارزه می کنند. بی مبارزه زندگی مرگ است . ویکتور هوگو

 

پدر معنوی ژان وال ژان که بود؟!

ویکتور هوگو

ویکتور هوگوی فرانسوی خالق بینوایان را ما ایرانیان همگی می‏شناسیم؛ به خصوص ما نسل سومی‏ها! چون تلویزیون دهه‏های شصت و هفتاد، هروقت برنامه کم می‏آورد و به اصطلاح رسانه‏ای‏ها، آنتن خالی می‏شد، مرتب کارتون‏ها و فیلم‏های ساخته شده بر اساس رمان بینوایان را کار می‏کرد تا مخاطب با شاهکارهای کلاسیک ادبیات جهان "خیلی" آشنا بشود! به حدی که اصطلاحاتی مانند "کوزت" یا "ژان‏وال‏ژان" برای افراد بدبخت یا فضول و بدپیله "علم" شده بود و آنها را در مدرسه به یکدیگر نسبت می‏دادیم! ، می‏خواهیم در این نوشته کوتاه شما را با اندیشه‏های ویکتور هوگو خالق این نوول محبوب در دنیا، بیشتر آشنا کنیم:

همه جا شادمانی قشر نازکی است که روی رنج و بیچارگی کشیده اند

ویکتور هوگو شاعر، درام‏نویس و داستان‏نویس فرانسوی در 26 فوریه 1802 در شهر بزانسون متولد شد. پدرش از ژنرال‏های زمان ناپلئون بود. هوگو چون به دنیا آمد، طفلی بی‏اندازه ضعیف بود و کمتر امید می‏رفت که زنده بماند.

در کودکی او را به ایتالیا و اسپانیا بردند و هنوز چندان سنی از او نگذشته بود که نخستین کتاب شعر خود را منتشر کرد.

آثار عمده شعر او عبارتند از: شرقیات، برگ‏های پاییز، سرودهای سپیده‏دم. بزرگ‏ترین داستان‏های او نیز عبارتند از: گوژپشت نوتردام، بینوایان و کارگران دریا.

هوگو در 22 می 1885 درگذشت. گفته شده است در آن لحظه چنان حالت ملکوتی و آرامی به خود گرفته بود که هر بیننده‏ای را مجذوب خود می‏ساخت. این عبارات کوتاه از اوست:

- جوان، خدای حاضر در انسان است.

- آنچه ملتی متمدن را از ملتی دور از تمدن تمیز می‏دهد، چند عامل است که فرهنگ و دانش در رأس آنها قرار دارند.

- امید در زندگانی بشر همانقدر اهمیت دارد که بال برای پرندگان.

- یک زن کامل کسی است که بداند چگونه فرمان‏روایی کند.

- در هر ملت چراغی است که به عموم افراد نور امید می‏دهد و آن، معلم است.

- یک پرنده کوچک که زیر برگ‏ها نغمه‏سرایی می‏کند، برای اثبات خدا کافی است.

- نمی‏دانید تا چه حد اعتماد به نفس باعث اعتماد به هر چیز دیگر می‏شود.

- آینده کودکان بستگی به تربیت کودکان دارد.

- وقتی که کیسه خالی شد، دل پر می‏شود.

- آنان که نمی‏توانند خود را اداره کنند، ناچار از اطاعت دیگرانند.

- از کوچکی میل داشتم بزرگ باشم.

- مردم فاقد نیرو نیستند، فقط فاقد اراده‏اند.

- الماس را جز در قعر زمین نمی‏توان پیدا کرد و حقایق را جز در اعماق فکر نمی‏توان یافت.

- بدبختی، مربی استعداد است.

- مرگ مهم نیست؛ خوشبخت نبودن مهم‏ترین چیزهاست.

- کینه و تنفر را به کسانی واگذار کنید که نمی‏توانند دوست بدارند.

- هدف هنر امروز، زندگی است نه زیبایی.

- دانشمند کسی است که بکوشد درد و رنج خود را بکاهد.

- بوسه دزدانه، شیرین‏ترین بوسه‏هاست.

 



ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 24 آذر 1393برچسب:,ساعت 9:0 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
چرا مرگ بر آمریکا؟ چرا می گوئیم مرگ بر آمریکا؟ 1. یادمان نمی رود روزهایی را که امام خوبی ها برا  <-PostCategory-> 

 

چرا می گوئیم مرگ بر آمریکا؟

1. یادمان نمی رود روزهایی را که امام خوبی ها برای مردم صحبت می کردو برایشان درس می گفت، درس هایی از جنس عشق به خدا ،عشق به ولایت ، عشق به مردم. سخنرانی اوج می گرفت. باز هم اوج ، و به جایی می رسید که مردم می گفتند احسنت ! احسنت ! و اگر باز هم احساسی تر و هیجانی تر می شدند، با شوری همراه با شعور ، در تائید حرفهای پیر مرادشان ، دست می زدند !

آری ، آن زمان خبری از تکبیر و سلام بر شهیدان و مرگ بر این و آن نبود...

2. تقویم روز 13 آبان سال 1358 را نشان می داد. گویا در سفارت آمریکا خبری هست ، گویا خبرهای بیرون سفارت ، داغ تر هست. مردم و دانشجویان با عصبانیت و ستیزی مثال زدنی توام با خشمی مقدس، از دیوار سفارت بالا می روند. اعضای سفارت هم گویا به تلاش و تکاپو افتاده اند و اسنادی را امحاء و نابود می کنند. اسنادی نه محرمانه ، بلکه فوق محرمانه ،اسنادی که نشان می داد، آمریکا نه در قامت یک دوست، نه در قامت یک کافر ظاهر، بلکه در قامت یک منافق حیله گر، چگونه توسط مهره های خود در داخل ایران که در کسوت رئیس جمهور و معاون وزیر و... بودند، توانست بهره برداری های خبیثانه خود را انجام دهد.

3. در 31 شهریور 1359، مردم ایران با واژه ای آشنا شدن به نام دفاع مقدس. آمریکا باز هم خبائث خود را ظاهر کرد و این بار دست آمریکا از آستین صدام حسین بیرون آمد. منافق حیله گر نه تنها خود به صدام کمک کرد، بلکه گربه نره ها و روباه های مکار هم دست و هم پیمان خود را علیه ایران تحریک کرد و شد بمباران شیمیایی سردشت و حلبچه با بمب هایی که رویش نوشته شده بود made in Germany

و شد مین های ضد نفر و ضد تانکی با نام ایتالیا و به کام صدام!

4. در هنگام جنگ بود که واژه ای در بین نمازها و سخنرانی ها ،در بین مردم جا افتاد. مرگ بر آمریکا!

مردم کم کم با این واژه انس گرفتند و در راهپیمایی ها و نماز جمعه ها و دیدارها، این واژه را مدام می گفتند

مرگ بر آمریکا ! چرا که مردم بصیر و باهوش ما فهمیدند که صدام و ملک حسین و انور سادات و... عروسک های خیمه شب بازی آمریکا هستند و چه زیبا رهبر عزیزمان در صحبت های عید سال 91 وقتی مردم به فتنه گران بعد انتخابات ، مرگ بر منافق می گفتند ، گفت منافق واقعی آمریکاست و بعد از آن مردم یک صدا گفتند

مرگ بر آمریکا

5. اما امروزه و بعد از گذشت سالها و بعد از کنار رفتن پرده نفاق آمریکا و روشن شدن خباثت های او و در آمدن دست چدنی او از زیر دستکش های مخملی، هنوز هم هستند عده ای که چشم بد به آمریکا ندارند و او را دوست و رفیقی خوش صورت و خوش سیرت می دانند و شدند دایه ی مهربان تر از مادر و هر از گاهی سر بر می آورند و می گویند نگویید مرگ بر آمریکا ، امام هم مخالف مرگ بر آمریکا بود!!! و جالب تر و البته تاسف بار تر اینکه به آیه 17 سوره انعام استناد می کنند که می گوید « به بت پرست ها فحش ندیدـ» و می گویند طبق این آیه ، وقتی به بت پرست ها هم نباید فحش دهیم ،پس به آمریکا که حتما نباید فحش بدهیم!!!

6. فقط می توان تاسف خورد به حال آنهایی که در گذشته تفسیر قرآن نوشته اند و حال می گویند مرگ بر آمریکا در قرآن نیست! من از شما سوال می کنم جناب آیت الله ، قرآن نمی گوید قُتِلَ اصحاب الاخدود ( بروج آیه 4) ؟؟؟ قرآن نمی گوید لعنت بر منافقین ؟؟؟ قرآن نمی گوید لعنت بر کافرین؟؟؟ قرآن نمی گوید لعنت بر دروغگویان؟؟؟

آری جناب عالیجناب ! بدان که می دانم که خوب هم می دانی ، لعن فرستادن و تقاضای مرگ برای دشمن خونی و ذاتی اسلام ،با فحش دادن زمین تا آسمان فرق دارد.

7.آری ، مرگ بر آمریکا همان لعنت بر یزید و معاویه ای است که در زیارت عاشورا می خوانیم و خدا رحمت کند معلم شهید ، مرتضی مطهری را که فرمود شمر 1400 سال پیش مرد ، رفت ، شمر امروزت را بشناس.

دوستانی که داعیه ی دلسوزی دارند بدانند با رهروان همان حسین ع هستیم که زیر سم اسب رفت اما زیر بار قبول قطعنامه یزید نرفت ، ما پیرو همان عباس ع هستیم که امان نامه شمر را امضا نکرد ، ما پیرو همان زیارت عاشورایی هستیم که می گوید حرب لمن حاربکم الی یوم القیامت. ما پیرو همان روح الله هستیم که فرمود هرچه فریاد دارید بر سر آمریکا بکشید.

آری ، ما همین نسل جوان امروزیم که گذر زمان ، تغییری در اندیشه های ما ایجاد نخواهد کرد و تا عمر داریم و نفس اجازه می دهد داد می زنیم و فریاد می زنیم



مرگ بر آمریکا

جانبازی-که-بعد-از-۱۰-سال-کما-شهید-شد


+ نوشته شده در چهار شنبه 12 آذر 1393برچسب:,ساعت 10:43 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
گاه بهتر است احمدی نژادی عمل شود!  <-PostCategory-> 

گاه احمدی نژاد هم از درب های دارای قفل رد می شد اما به شیوه خودش

اما باید دید که راه حل مشکل و بهترین راه مواجهه با دشمنان شناخته شده و امتحان پس داده چیست؟

"انقلاب ایران با استکبار آمریکایی در افتاد "

بنده در یك كشورى - كه اسم نمى‌آورم - كه با انگلیس‌ها مبارزه كرده بودند و سالها ظلم و جور انگلیس‌ها را با مبارزه‌ى خودشان تمام كرده بودند و استقلال پیدا كرده بودند، دیدم كه مجسّمه‌ى یك سردار انگلیسى را در یكى از مراكز مهمّ تفریحى خودشان نصب كردند! گفتیم خب این دیگر چیست؟ اسم آن مركز را هم، به اسم آن مستكبرِ مستعمرى كه هزاران جنایت در آنجا كرده بود، گذاشته بودند! البتّه از این ملاحظه‌كارى و مماشات‌كارى هم سودى نبردند؛ یعنى فشار بر آن كشور ادامه داشت، هنوز هم [ادامه‌] دارد؛ مماشات با مستكبر براى هیچ كشورى سود به ارمغان نمى‌آورد. جمهورى اسلامى ایران و انقلاب عظیم این ملّت با استكبارِ آمریكایى در افتاد و كار را نیمه‌كاره هم رها نكرد؛ چون ضربِ دستِ آمریكا را در طول سالهاى متمادى بر روى پوست و گوشت خود احساس كرده بود؛ میفهمید اینها چه كسانى هستند، چه هستند.

بیانات در دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان
درسی از عقب نشینی هسته ای در سال ۸۲

یك تجربه‌اى در اختیار ملّت ایران است - كه حالا من مختصراً عرض خواهم كرد - این تجربه ظرفیّت فكرى ملّت ما را بالا خواهد برد؛ مثل تجربه‌اى كه در سال ۸۲ و ۸۳ در زمینه‌ى تعلیق غنى‌سازى انجام گرفت، كه آن‌وقت تعلیق غنى‌سازى را در مذاكرات با همین اروپایى‌ها، جمهورى اسلامى براى یك مدّتى پذیرفت.

خب ما دو سال عقب افتادیم، لكن به نفع ما تمام شد. چرا؟ چون فهمیدیم كه با تعلیق غنى‌سازى، امید همكارى از طرف شركاى غربى مطلقاً وجود ندارد. اگر ما آن تعلیق اختیارى را - كه البتّه به‌نحوى تحمیل شده بود، لكن ما قبول كردیم، مسئولین ما قبول كردند - آن روز قبول نكرده بودیم، ممكن بود كسانى بگویند خب یك ذرّه شما عقب‌نشینى میكردید، همه‌ى مشكلات حل میشد، پرونده‌ى هسته‌اى ایران عادى میشد.

آن تعلیق غنى‌سازى این فایده را براى ما داشت كه معلوم شد با عقب‌نشینى، با تعلیق غنى‌سازى، با عقب افتادن كار، با تعطیل كردن بسیارى از كارها مشكل حل نمیشود؛ طرف مقابل دنبال مطلب دیگرى است؛ این را ما فهمیدیم، لذا بعد از آن شروع كردیم غنى‌سازى را آغاز كردن.

امروز وضعیّت جمهورى اسلامى با سال ۸۲، زمین تا آسمان فرق كرده؛ آن روز ما چانه میزدیم سرِ دو، سه سانتریفیوژ؛ امروز چندین هزار سانتریفیوژ مشغول كارند. جوانهاى ما، دانشمندان ما، محقّقین ما، مسئولین ما همّت كردند، كارها را پیش بردند. بنابراین از مذاكراتى هم كه امروز در جریان است، ما ضررى نخواهیم كرد.

البتّه بنده همچنان كه گفتم خوشبین نیستم؛ من فكر نمیكنم از این مذاكرات آن نتیجه‌اى را كه ملّت ایران انتظار دارد، به‌دست بیاید، لكن تجربه‌اى است و پشتوانه‌ى تجربى ملّت ایران را افزایش خواهد داد و تقویت خواهد كرد؛ ایرادى ندارد امّا لازم است ملّت بیدار باشد. ما از مسئولین خودمان كه دارند در جبهه‌ى دیپلماسى فعّالیّت میكنند، كار میكنند، قرص و محكم حمایت میكنیم، امّا ملّت باید بیدار باشد، بداند چه اتّفاقى دارد مى‌افتد [تا] بعضى از تبلیغاتچى‌هاى مواجب‌بگیر دشمن و بعضى از تبلیغاتچى‌هاى بى‌مزدومواجب - از روى ساده‌لوحى - نتوانند افكار عمومى را گمراه كنند.


بیانات در دیدار دانش‌آموزان و دانشجویان ۱۳۹۲/۸/۱۲

107277

سخنان اخیر باراک اوباما، رئیس‌جمهور ایالات متحده در جمع تعدادی از صهیونیست‌های مقیم این کشور درباره مرحله بعدی مذاکرات و روند ادامه تشدید تحریم‌ها علیه ایران، نشان می‌دهد که سکوت مسئولان ارشد دولت و مقامات وزارت خارجه کشورمان در برابر توهین‌ها و اظهارات گستاخانه طرف غربی، منجر به تشدید روند تحقیر ملت ایران از سوی مقامات کاخ سفید شده است.

باراک اوباما در بخشی از سخنان خود در این جلسه گفته بود که «روی کار آمدن روحانی به این معنی نیست که باید به او اعتماد کنیم؛ چرا که تحریم‌های غرب علیه ایران موجب انتخاب ریس جمهور جدید در ایران شد. روشن است که حسن روحانی هم جزئی از نظام ایران است و به نظرم باید فرض کنیم که ایدئولوژی او هم خصومت با آمریکا و اسرائیل است ولی او همچنین میل مردم ایران به تغییر جهت را نمایندگی می‌کند و نباید این تغییر را که مردم ایران می‌خواهند با جهان تعامل کنند، دست‌کم بگیریم یا رد کنیم.»
پیش از این هم، جان کری، وزیر امور خارجه ایالات متحده پس از حصول توافق میان ایران و گروه 1+5 در مصاحبه‌ای که گفت: گروه ۱+۵ در گام بعدی برای از بین بردن تجهیزات و سانتریفیوژ‌های ایران مذاکره خواهد کرد.
او در ابتدای این مصاحبه در پاسخ به این سوال که برخی منتقدین که توافق ژنو را در متوقف کردن برنامه هسته‌ای ایران ناتوان می‌دانند، منتقدان را به «آرمان‌گرایی» و «خیال‌بافی» متهم کرد و گفت: واقعیت این است که این توافق توانسته امنیت اسرائیل را و منطقه را افزایش دهد.
وزیر خارجه آمریکا در مورد اینکه چرا از ابتدا خواسته از بین بردن تجهیزات هسته‌ای ایران را مطرح نکرده، گفت: در این صورت طرف مقابل به بحث در این مورد ادامه می‌دهد و در عین حال برنامه هسته‌ای خود را نیز گسترش می‌دهد. وی در این مورد به پیشنهاد ایران در سال ۲۰۰۳ زمانی که تنها ۱۶۴ سانتریفیوژ داشت، اشاره کرد و گفت: بی‌توجهی به آن پیشنهاد موجب شد تا تهران اکنون ۱۹ هزار سانتریفیوژ داشته باشد.
«جان کری» در پاسخ به سوالی در مورد برداشت‌های متفاوت در تهران و واشنگتن از حق ایران برای غنی‌سازی، گفت: نه، هیچ حقی برای غنی‌سازی ایران وجود ندارد. ما حق غنی‌سازی را به رسمیت نمی‌شناسیم. این موضوع در «ان‌پی‌تی» نیز روشن است. بسیار بسیار روشن است که هیچ حقی برای غنی‌سازی وجود ندارد. اما بر اساس مفاد این توافقنامه، مذاکراتی در مورد اینکه آیا آن‌ها می‌توانند یا نمی‌توانند یک برنامه محدود، کاملا قابل راستی‌آزمایی و شدیدا نظارت شده داشته باشند، تا تحقیقات دارویی یا از این دست کار‌ها انجام دهند. حقی برای غنی‌سازی وجود ندارد، و در همه بخش‌های این توافق هم تاکید شده که آن‌ها تنها در صورت توافق دوجانبه می‌توانند این کار را انجام دهند، و هیچ چیز مورد توافق قرار نمی‌گیرد، تا زمانی که بر سر همه چیز توافق شود. این عبارات دستکم دو بار در موارد مشخص در این توافقنامه به کار برده شده‌اند.
وی افزود: پس توافقی برای اینکه آن‌ها می‌توانند غنی‌سازی کنند، انجام نشده. آن‌ها می‌توانند در این مورد مذاکره کنند. آن‌ها تنها در صورتی ممکن است به غنی‌سازی محدود نظیر چند کشور دیگر دست یابند که تمام آنچه که برای اثبات صلح‌آمیز بودن برنامه‌شان لازم است، انجام دهند. بنابراین، ایران برای رسیدن به آن نقطه موانع دشواری پیش رو دارد. هیچ حقی وجود ندارد و این توافق هم هیچ حقی نداده است.
وزیر خارجه آمریکا ادامه داد: بگذارید این را هم بگویم، آن‌ها نظیر هر کشور دیگر عضو «ان‌پی‌تی» حق داشتن یک برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای را دارند. این حقی است که در «ان‌پی‌تی» تعریف شده است. اما داشتن یک برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای به این معنی نیست که شما حق غنی‌سازی دارید.
وی در پاسخ به سوالی در رابطه با اظهارات «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی که توافق ژنو را یک توافق بد خوانده بود، گفت: ما و اسرائیل در این مورد هدف واقعا مشترکی داریم. ما هیچ اختلافی در مورد آنچه که باید به آن دست یابیم، نداریم. هردوی ما می‌خواهیم مطمئن شویم که ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد و ضمنا در وضعیتی قرار نداشته باشد که توان گریز و دستیابی ناگهانی به آن را داشته باشد.
کری با بیان اینکه توافق ژنو یک گام اول است، گفت: این توافق این امکان را فراهم کرد زمانی که «در حال مذاکره برای اسقاط و در حال مذاکره برای اقدامات سختگیرانه‌تر هستیم»، اطمینان داشته باشیم که برنامه هسته‌ای آن‌ها بیش از پیش گسترش نمی‌یابد تا تهدیدی برای اسرائیل باشد.
متهم ردیف اول «گستاخ شدن مقامات آمریکایی علیه ایران» کیست؟
این اظهارات رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران و لزوم تخریب و از میان بردن تمامی دستاوردهای علمی دانشمندان ایرانی، بیش از هر چیز مولود سکوت و عدم واکنش شخص رئیس‌جمهور روحانی و دکتر ظریف به عنوان وزیر امور خارجه کشورمان به اظهارات توهین آمیز چند ماه اخیر اهالی کاخ سفید است.
مشخص نیست با وجود هتاکی‌ها و اظهارات غیر مودبانه طرف غربی که به صورت رفت و برگشتی نیز دائما در حال تکرار است، چرا مقامات ارشد دستگاه اجرایی کشورمان و در راس آنها دکتر روحانی و دکتر ظریف، پاسخی به این یاوه‌گویی‎ها نمی‌دهند و حتی رئیس‌جمهور ایالات متحده را فردی مودب و باهوش می‌نامند؛ ان هم در زمانی که باراک اوباما حتی مسائل انتخابات سال 92 و برگزیده شدن حسن روحانی به عنوان فرد منتخب مردم برای پست ریاست جمهوری را هم به خود و تحریم‌های اعمال شده از سوی غرب نسبت می‌دهد.
روند توهین و تحقیر ملت ایران از سوی واشنگتن در ماه‌ها اخیر تنها با پاسخ‌های قاطعانه از سوی رهبر معظم انقلاب روبرو شده و ایشان به تنها در چند مرحله در برابر این یاوه‌گویی‌ها موضع‌گیری کرده‌اند اما کوچکترین واکنشی از سوی مقامات دولت یازدهم صورت نگرفته و حتی به جای آن، مشاور رسانه‌ای رئیس‌جمهور در رسانه ملی حاضر شد و از مردم خواست تا اوباما را درک کنند!
این روند حتی در دوران اصلاحات و ریاست جمهوری سیدمحمد خاتمی هم وجود نداشت و با وجود تمامی انتقاداتی که نسبت به انفعال دولت هفتم و هشتم در زمینه سیاست خارجی وجود داشت، حداقل موضع‌گیری‌هایی در برابر اظهارات توهین آمیز مقامات آمریکایی صورت می‌گرفت و شخص رهبر انقلاب در این زمینه تنها نبود اما در ماه‌های اخیر با وجود حجم فزاینده اظهارات گستاخانه مقامات کاخ سفید علیه ملت ایران، کوچکترین اقدام متقابلی از سوی دولت ایران صورت نگرفته و تنها به ذکر این جمله تکراری که “ظریف در مذاکرات محرمانه با طرف غربی، به شدت از آنها انتقاد کرد” بسنده شده است.
آقای رئیس‌جمهور! شهدا برای عزت ایران فداکاری کردند
دکتر روحانی از ابتدای آغاز به کار دولت یازدهم، سرکشی از خانواده شهدا و عیادت از جانبازان و ایثارگران را به صورت منظم در برنامه کاری خود قرار داده و این اقدام پسندیده و شایسته را با جدیت دنبال می‌کند اما اکنون جای این سوال باقیست که آیا احترام و تکریم شهدا و جانبازان صرفا با ملاقات چند دقیقه‌ای و اهدای یک یادگاری به خانواده آنان حاصل می‌شود یا اصل موضوع باید حراست و حفاظت از عزت ایرانیان و دفاع از اسلام در عرصه بین‌المللی که دستاورد اصلی فداکاری و جانفشانی شهدا و ایثارگران است، باشد.
به همین دلیل است که این انتظار جدی از رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه وجود دارد تا ضمن ادامه برنامه عیادت از خانواده شهدا و جانبازان، زمینه را برای حفظ عزت ایران در جهان نیز فراهم کنند و اجازه ندهند تا روند توهین به ایرانیان از سوی مقامات کاخ سفید ادامه پیدا کند.
شاید بد نباشد در این زمینه توجهی به رویکرد اخیر رجب طیب اردوغان، نخست وزیر ترکیه داشت که در برابر دخالت دولت آمریکا در امور داخلی این کشور، با تندترین الفاظ ممکن، واشنگتن را مورد حمله قرار داد و صراحتا اعلام کرد در صورت تکرار این رویه، سفیر ایالات متحده را از ترکیه اخراج می‌کند.


+ نوشته شده در چهار شنبه 12 آذر 1393برچسب:,ساعت 10:40 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
چرا دفاع ملت ایران مقدس بود؟  <-PostCategory-> 

لف) توضيح قداست و امر مقدس در اسلام:
از نظر دين، هر فعل يا امري که جنبه الهي و صبغه ربوبي داشته باشد، مقدس است. «صبغه الله و من احسن من الله صبغه؛ هر چيزي که به هر نوع و ترتيبي داراي چنين رنگي باشد، امري مقدس است» (بقره، آيه 138).
قدسي بودن مبتني بر بهره مندي از صبغه و جنبه الهي در عقايد و اخلاق و افعال فردي و اجتماعي است و آن نيز در پرتو حسن و نيکويي فعل و فاعل به دست مي آيد. بنابراين هر چيزي که صبغه ربوبي و جنبه الهي داشته و تحت نظارت و دستور خداوند متعال باشد از امور مقدس محسوب مي شود. حتي افعالي که انسان ها به مقتضاي طبيعت و نيازهاي طبيعي خود انجام مي دهند و در راستاي دستورات خداوند متعال است از امر قدسي شدن مستثنا نيست (ر.ک: نسبت دين و دنيا، آيت الله جوادي آملي، نشر اسراء، چاپ اول 1381، صص 100 - 89).
چنانکه امام صادق(ع) در اين باره فرمودند: «الکاد علي عياله کالمجاهد في سبيل الله؛ کسي که براي تأمين خانواده خويش تلاش کند، اجر او مانند پاداش مجاهد در راه خداست» (وسائل الشيعه، ج 17، ص 67).
دقت در حديث فوق و ساير احاديث بسيار متعددي که مشابه آن وجود دارد، نشان مي دهد که شرع با دخالت در امور دنيوي - حتي در امور ضروري بشر، همانند به دست آوردن مخارج زندگي - سبب مي شود بين امور دنيوي بشر و مفاهيم کاملا مقدس - همانند قرآن کريم، پيامبران و امامان و... - ارتباط برقرار و آنها نيز اموري قدسي و الهي شود؛ حتي ممکن است آن قدر ميزان تقدس و الهي بودن آنان بالا باشد که انسان به ياري آنها بتواند در معاد به بالاترين مدارج عالي بشريت و لقاي پروردگارش نايل آيد.
تشخيص امور مقدس مي تواند هم از طريق دلايل نقلي و آيات و رواياتي استفاده شود که براي اعمال خاصي نظير نماز، روزه، حج و جهاد و... ارزش و جايگاه ويژه اي قائل شده اند باشد و هم مي تواند از طريق دليل عقلي دين و حکم آن پيرامون اعمالي که مربوط به امور زندگي دنيوي و معيشتي جامعه است؛ صورت پذيرد. و در اين قبيل از اعمال و رفتار، هيچ فرقي بين امور مهم و غير مهم وجود ندارد؛ به گونه اي که از اعمال به ظاهر کم اهميت - مانند خوردن، آشاميدن، تفريح، مسافرت و... تا امور سرنوشت ساز اجتماعي نظير تهيه امکانات اقتصادي ملت، ارايه خدمات و بهداشت و درمان، حفظ امنيت داخلي و خارجي، قانونگذاري و... همه در صورتي که در راستاي تعاليم و ارزش هاي الهي بوده و صبغه ديني به خود گيرد و براي تحصيل قرب و رضاي الهي باشد مي تواند اموري مقدس شوند، گرچه درجه قداست آنها متفاوت است (ر.ک: نسبت دين و دنيا، همان، صص 94 - 93).
و بالاخره اين که؛ با همه ارزش و اهميتي که دين اسلام براي هدايت مردم و فهم درست و اقبال انسان ها به سوي خداوند متعال و تعاليم او قايل است، هيچگاه تقدس و ارزشي ماورايي دين و مقدسات ربوبي را بر ديدگاه ها، فهم ها و تلقي هاي آنان مبتني نمي کند؛ اينگونه نيست که قداست امري مقدس، بستگي به نظر و رأي مردم داشته باشد و براساس نظرات موافق و مخالف و توهم و خيال پردازي هاي اشخاص، قداست آنان در تغيير باشد، بلکه همانگونه که گذشت امور مقدس داراي پشتوانه مستقل و ثابت ديني هستند.

ب - مقدس بودن جهاد و دفاع در اسلام:
از منظر اسلام، جهاد و دفاع از جايگاه ارزشي بسيار بالايي برخوردار بوده و در زمره مهمترين امور مقدس ديني به شمار مي آيند؛ شهيد مطهري در اين زمينه مي گويد: «اسلام ديني نيست که بگويد اگر کسي به طرف راست چهره ات سيلي زد طرف چپ را جلو ببر، و ديني نيست که بگويد کار خدا را به خدا و کار قيصر را به قيصر وابگذار، و همچنين ديني نيست که ايده مقدس اجتماعي نداشته باشد و يا کوشش در راه دفاع يا بسط آن ايده را لازم نشمارد. قرآن کريم سه مفهوم مقدس را در بسياري از آيات خود توأم آورده است: «ايمان»، «هجرت» و «جهاد». انسان قرآن موجودي است وابسته به ايمان و وارسته از هر چيز ديگر، اين موجود وابسته به ايمان براي نجات ايمان خود هجرت مي کند و براي نجات ايمان جامعه و در حقيقت براي نجات جامعه از چنگال اهريمن بي ايماني جهاد مي نمايد» (ر.ک: قيام و انقلاب مهدي(عج)، استاد مرتضي مطهري، تهران، انتشارات صدرا، 1374، ص 73).
امام علي(ع) در نهج البلاغه در اهميت جهاد مي فرمايد: «ان الجهاد باب من ابواب الجنه فتحه الله لخاصه اوليائه؛ همانا جهاد دري از درهاي بهشت است که فقط به روي دوستان خاص خويش گشوده است» و در ادامه مي فرمايند: «و هو لباس التقوي؛ جهاد جامه تقوا است». تقوا يعني پاکي راستين و پاکي از آلودگي هاي روحي و اخلاقي که در خودخواهي ها و خودپسندي ها و خودگرايي ها ريشه دارند. به همين دليل، مجاهد واقعي با تقواترين باتقواهاست؛ زيرا هر کسي از جنبه اي پاک و متقي است. يکي از نظر حسادت، ديگري از نظر بخل و... اما مجاهد پاکترين پاک هاست؛ زيرا از هستي خود گذشته و آن را فداي دين و مردم خود کرده است؛ بنابراين دري که به روي مجاهدين باز مي شود با ساير پاکان متفاوت است.
سپس مي فرمايند: «و درع الله الحصينه و جنته الوثيقه؛ جهاد زره نفوذ ناپذير خدا و سپر مطمئن خداست».
مسلما اگر ملتي مسلمان روحش روح جهاد باشد و هميشه مجهز به اين سپر الهي باشد، ديگر هيچ دشمن توانايي تجاوز و سلطه بر آنان را نخواهد داشت.
امام علي(ع) ضمن برشمردن آثار مثبت جهاد، به برخي آثار منفي که بر ترک آن مترتب است اشاره نموده و مي فرمايند: «آن که از جهاد به دليل بي ميلي و بي رغبتي روبرگرداند، خداوند جامه ذلت و روپوش بلا برتن او مي پوشاند و او را لگدکوب حقارت مي گرداند و حجاب ها و پرده ها روي بصيرت دل او قرار مي دهد و بينش را از او سلب مي کند، برخورداري از دولت حق به جريمه ترک جهاد از او برگردانده مي شود و به سختي ها و شدايد گرفتار مي گردد و از رعايت انصاف درباره اش محروم مي شود» (نهج البلاغه، خطبه 27).
از اين روست که پيامبر گرامي اسلام مي فرمايد: «الخير کله في السيف و تحت ظل السيف؛ خير و برکت در شمشير و زير سايه شمشير است» (تهذيب الاحکام، شيخ طوسي، ج 6، کتاب الجهاد).
و در جاي ديگر مي فرمايند «آن که جهاد نکرده و لااقل انديشه جهاد را در دل خود نپرورده باشد، با نوعي از نفاق خواهد مرد» (ر.ک: قيام و انقلاب مهدي، همان، ص 79).
يعني اسلام از جهاد و لااقل آرزوي جهاد جدا شدني نيست؛ صداقت انسان مسلمان در اسلام خويش با اين معيار شناخته مي شود. در هر صورت بررسي آيات و روايات متعدد همه بيانگر جايگاه والاي ارزشي جهاد و دفاع در اسلام و قداست آن مي باشد. البته بديهي است اسلام دين رحمت و صلح و همزيستي مسالمت آميز است و وجود و وجوب جهاد در آن، صرفا جنبه اي تدافعي داشته و به هيچ وجه، تجاوزگري، ظلم و ستم به حقوق ديگران را تجويز نکرده و برنمي تابد (ر.ک: اصل منع توسل به زور، سيد ابراهيم حسيني، دفتر نشر معارف، قم 1382).

ج - دفاع مقدس:
همانگونه که گذشت اصل جهاد و مبارزه در راه خداوند و دفاع از دين و کيان اسلامي از قداست ويژه اي در اسلام برخوردار است اما اين که آيا دفاع ملت مسلمان ايران در جنگ تحميلي از خود آيا از ديدگاه اسلامي مقدس شمرده مي شود يا نه نيازمند در نظر گرفتن چند موضوع است:

يکم - اسلامي بودن نظام جمهوري اسلامي ايران:
اثبات اسلامي بودن جامعه و نظام ما مبتني بر شناخت دقيق از جامعه و نظام اسلامي و ويژگي هاي آن از يك سو و تطبيق آن بر جمهوري اسلامي ايران مي باشد:
تعريف جامعه‏ي اسلامي و ويژگى‏هي آن:
جامع‏ترين تعريفي كه از جامعه‏ي ديني وجود دارد اين است: جامعه‏ي ديني، جامعه‏ي است «دين‏باور»، «دين مدار»، «دين‏داور» و «مطلوب دين»(جامعه‏ي برين، سيد موسي ميرمدرسي، چاپ اول، 1380، صص 209 - 210)..
جامعه‏ي ديني جامعه‏ي است كه شبكه روابط اجتماعي، اقتصادي، سياسي، حقوقي و اخلاقي آن بر اساس دين و آموزه‏هي آن تنظيم شده باشد. جامعه‏ي ديني جامعه‏ي است كه در آن داوري با دين باشد و افراد آهنگ خود را هميشه با دين موزون كنند. جامعه‏ي ديني دغدغه‏ي دين دارد و اين دغدغه و احساس نياز به همسو كردن خود با دين، تنها به امور فردي و عباديات و اخلاق فردي محدود نمى‏شود: بلكه نسبت ميان دين و كليه‏ي امور و روابط اجتماعي بايد سنجيده شود و داوري دين در همه خطوط و زوايي تمامي شبكه‏ي روابط اجتماعي نافذ باشد(جامعه‏ي ديني، جامعه‏ي مدني، احمد واعظي، پژوهشگاه فرهنگ و انديشه‏ي اسلامي، چاپ اول، 1377، صص 88 - 90).
بر اين اساس ويژگى‏هي جامعه‏ي ديني عبارتند از(حكومت ديني، حميدرضا شاكرين، انتشارات معارف). :
1ـ دين‏باوري و اعتقاد به آموزه‏هي ديني.
2ـ تنظيم نظام حقوقي خود بر اساس دين (شريعت‏مداري).
3ـ داري نظام ديني است و جز حكومت ديني را برنمى‏تابد(نظام ديني).
4ـ در جامعه‏ي ديني، مردم سلوك و رفتار فردي و اجتماعي خود را با دين موزون مى‏كنند و داوري دين را در اين باره پذيرايند(دين‏داوري).
5ـ چنين جامعه‏ي قطعاً مطلوب و مورد رضايت دين نيز هست (مطلوب دين).
جامعه‏ي كه بر اساس مؤلفه‏ها و ويژگى‏هي فوق شكل گرفته باشد، جامعه‏ي ديني است.
بر اين اساس مى‏توان دو معيار اصلي بري جامعه‏ي اسلامي نام برد:
1ـ افراد جامعه به دين مبين اسلام باور داشته و آن را در رفتار فردي و اجتماعي خود متجلي سازند.
2ـ كليه نظام‏هي حقوقي و ساختارهي سياسي بر اساس دين مبين اسلام تنظيم شده باشد.
نكته‏ي مهمي كه در اين جا قابل ذكر است، توجه به مراتب متعدد جامعه‏ي اسلامي است. يعني اين كه به هر مقدار اين دو معيار فوق در جامعه‏ي رعايت شود، درصد و ميزان اسلاميّت آن جامعه بالاتر مى‏رود.
در هر صورت با نگاهي به واقعيات جامعه‏ي ايران بعد از انقلاب اسلامي مشخص مى‏شود كه جامعه ما از دو معيار اصلي جامعه‏ي اسلامي برخوردار بوده است. زيرا اولاً اكثر افراد جامعه به دين مبين اسلام عقيده و باور داشته و دارند. و ثانياً نظام حقوقي و ساختار سياسي جامعه نيز بر اساس آموزه‏هي دين مبين اسلام شكل گرفته است. چنانكه اصول قانون اساسي ايران نظير اصل دوم كه بيانگر توحيدي بودن نظام اسلامي، اهداف و آرمان هاي آن و اصل دوازدهم كه اسلام را دين رسمي اعلام مي كند و اصل پنجم كه در رأس نظام، ولي فقيه جامع الشرايط و نايب عام امام زمان(عج) حكومت را در دست داشته و ساير بخش هاي نظام از ايشان كسب مشروعيت مي نمايند.

دوم - کافر و متجاوز بودن حزب بعث و صدام:
قبل از بررسي اين موضوع ابتدا لازم است به اين نكته توجه شود كه بايد بين صدام و حزب بعث حاكم در عراق، با ملت مسلمان عراق تفكيك گذاشت زيرا مردم عراق قطعا مسلمان بوده و كسي ادعاي كفر آنان را نكرده است، و يقينا آنان از مرام و اعمال حكومت بعثي صدام و جنگ با ايران راضي نبودند و چه در زمان جنگ و چه بعد از آن و حوادثي كه اكنون مشاهده مي نمائيم پاي بندي و علاقه خود را به دين مبين اسلام نشان داده اند. و ارتشيان عراق كه با ما در طول هشت سال جنگيدند، بر سه دسته اند:
1. بعثيان و كارگزاران حكومت صدام
2. افراد فريب خورده
3. اشخاص مجبور
از نظر فقهي حكم دسته اول و دوم كه كارگزاران و حاميان حكومت ظالم و جائر بعث بودند با حكم دسته سوم كه هيچ راه فراري از اجراي دستورات صدام نداشتند، متفاوت بوده و حساب جدايي دارند.
بعد از مقدمه فوق در مورد كافر بودن حزب بعث عراق و خصوصا صدام توجه شما را به نكات ذيل جلب مي نماييم:
حضرت امام خميني(ره) به عنوان فقيه و مجتهد اسلام شناس و مرجع تقليد جهان تشيع درباره صدام چنين فرمودند: «صدام حسين به حسب حكم شرعي كافر است و هم او طرفدار كفار است» (صحيفه نور، انتشارات وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي، چاپ دوم، پاييز 1372، ج 7، ص 535)
اثبات اين حكم نيازمند بررسي مباني فكري و عقيدتي حزب بعث عراق و صدام از يك سو و عملكرد اين حزب در مقابل ملت مسلمان عراق و ايران اسلامي از سوي ديگر مي باشد.
1. مباني فكري و عقيدتي حزب بعث عراق و صدام:
اين حزب داراي مرام سوسياليستي بوده كه از همان ابتداي تأسيس خود، صراحتا مرام الحادي و انكار رسالت پيامبر اسلام(ص) را سرلوحه عقايد خود قرار داد؛ از نظر اعتقادي شعار معروفشان اين بود:
«آمنت بالبعث ربا لاشريك له و ميشيل نبيا ما له ثاني» يعني حزب بعث به عنوان خداوند لا شريك و به ميشيل عفلق به عنوان پيامبر بي نظير ايمان آورده ام!
اين شعار بارها در اوايل تأسيس حزب بعث عراق از گوينده راديوي آن رژيم شنيده شد. (جمهوري اسلامي، 3/6/81)
2. عملكردها و اقدامات غيراسلامي رژيم بعث و صدام:
الف) از نظر عملي هم عملكرد ننگين و سياه اين حزب از قبيل سرسپردگي به دنياي كفر و امپرياليسم، ظلم و ستم و اعدام جمع زيادي از مردم مسلمان و بي گناه عراق بالاخص فقهايي چون شهيد آيت الله صدر و شهداي بيت آيت الله حكيم و علماء و مراجع تقليد ديگري از قبيل آيات عظام شهيد سيدمحمد باقر صدر، شهيد ميرزا علي غروي و شهيد شيخ محمد علي بروجردي و ... ، بيانگر كفر و الحاد عملي اين حزب است.
ب ) راه اندازي جنگ تحميلي عليه حكومت اسلامي ايران به نمايندگي از استكبار و كفر جهاني از ديگر دلايل قطعي براي اثبات كفر اين حزب مي باشد . توضيح آنكه:
از ديدگاه فقهي هر كس كه بر امام و پيشواي عادل خروج كند و مسلحانه شورش كند، باغي و اهل بغي محسوب شده كه محكوم به كفرند و جهاد با آنان بر ساير مسلمانان واجب مي باشد. (فقه سياسي اسلام، ابوالفضل شكوري، ص 229) چنانكه قرآن كريم مي فرمايد: «و ان طائفتان من المؤمنين اقتتلوا فاصلحوا بينهما فان بغت احداهما علي الاخري فقاتلوا التي تبغي...» ؛ (سوره حجرات، آيه 9) يعني هرگاه دو گروه از مؤمنان با هم به نزاع و جنگ بپردازند، در ميان آنها صلح برقرار كنيد و اگر يكي از اين دو بر ديگري تجاوز و ستم نمايد، شما با طايفهء باغي و ظالم پيكار كنيد، تا به فرمان خدا بازگردد و اگر طايفه ظالم تسليم حكم خدا شود و زمينه صلح فراهم گردد. و جنگ امام علي(ع) با ناكثين و مارقين و قاسطين نيز از نوع جهاد با بغاه بود. از نظر مصداقي بغاه و اهل بغي داراي موارد متعددي است كه يكي از آنان، جمعيتي است كه با تشكيلات سازمان يافته با اعمال فشار سياسي و تبليغاتي و نظامي و راه اندازي توطئه ها از خارج دارالاسلام و نفوذ در داخل بخواهند به صورت يك حركت خزنده مردم را عليه امام يا نايب بر حق او بشورانند و حاكميت دولت اسلامي را نقض و حكومت را ساقط كنند. (فقه سياسي، عباسعلي عميد زنجاني، ج 3، ص 336)
با توجه به اين ويژگي ها، عملكرد حزب بعث در راه اندازي جنگ تحميلي و تجاوز نظامي به جمهوري اسلامي قطعا از مصاديق بغي بوده كه به منظور ساقط نمودن حكومت اسلامي كه توسط ولي فقيه جامع الشرايط و نايب امام زمان(عج) تشكيل شده بود، راه اندازي شده بود و قطعا از نظر اسلام نه تنها دفاع در مقابل چنين گروه کافر و متجاوزي مشروع و واجب بوده، بلکه از ارزش و قداست ويژه اي نيز برخوردار است. چنانكه حضرت امام (ره) مي فرمايد: «شما براي حفظ اسلام داريد جنگ مي كنيد و او براي نابودي اسلام، الان اسلام به تمامه در مقابل كفر واقع شده است» (امام خميني و دفاع مقدس، سيد علي بني لوحي، ص 54) و يقينا اين موضع گيري حضرت امام(ره) در مقابل حزب بعث و صدام، چيزي جز ترجمه كلام خداوند متعال نيست كه مي فرمايد: «و قاتلو هم حتي لا تكون فتنه و يكون الدين لله» (بقره، آيه 193).

 


+ نوشته شده در چهار شنبه 12 آذر 1393برچسب:,ساعت 10:31 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
توصیه های امنیتی واطلاعاتی وزارت اطلاعات درموقع استفاده از انترنت تلفن همراه رایانه و.....  <-PostCategory-> 

 

 

 


+ نوشته شده در چهار شنبه 12 آذر 1393برچسب:,ساعت 10:20 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
جملات زیبای سیاسی شریعتی  <-PostCategory-> 

جملات دکتر شریعتی

کلمات قصار دکتر شریعتی, جملات زیبای دکتر شریعتی,دکتر شریعتی,مطالب دکتر شریعتی, علی شریعتی مزینانی,

"" تشیع مصلحت "" نابود کننده ی "" تشیع حقیقت است .

همچنان که در تاریخ اسلام , "" اسلام حقیقت "" قربانی "" اسلام مصلحت "" شد.

دکتر علی شریعتی / کتاب شیعه / صفحه 255

+ نوشته شده در  سه شنبه 12 دی1391ساعت   توسط شمع  |  3 نظر

در روزگار جهل , شعور خود جرم است !


 دکتر علی شریعتی / مقدمه کتاب کویر

+ نوشته شده در  جمعه 28 مهر1391ساعت   توسط شمع  |  آرشیو نظرات

وقتی نمیتوانی فریاد بزنی ناله نکن

خاموش باش

قرنها نالیدن به کجا انجامید

تو محکومی به زندگی کردن

تا شاهد مرگ آرزوهای خود باشی!

+ نوشته شده در  دوشنبه 13 شهریور1391ساعت   توسط شمع  |  آرشیو نظرات

جامعه دو طبقه دارد:

 1:طبقه ای که می خورد و کار نمی کند

 2:طبقه ای که کار می کند و نمی خورد.

+ نوشته شده در  پنجشنبه 12 مرداد1391ساعت   توسط شمع  |  آرشیو نظرات

اگر مخالفان خود را به‌ پای چوبه‌ی اعدام می کشانی ! بدان‌ صاحب عقلی هستی بسان طناب .

و اگر مخالفان خود را به‌ زندان می فرستی! بدان صاحب عقلی هستی بسان قفس .

و اگر با مخالفان خود به‌ جنگ درمی افتی! بدان صاحب عقلی هستی بسان چاقو .

و اما اگر با مخالفان خود به‌ بحث و گفتگو می پردازی و آنها را متقاعد می سازی و به‌ سخنان حق آنها قناعت می کنی! بدان صاحب عقلی هستی‌ بسان عقل...

+ نوشته شده در  جمعه 16 تیر1391ساعت   توسط شمع  |  آرشیو نظرات
دمکراسی میگوید: رفیق، حرفت رو خودت بزن نانت را من میخورم .

مارکسیسم میگوید: رفیق  نانت رو خودت بخور حرفت را من میزنم.

فاشیسم میگوید: رفیق  نانت را من میخورم .حرفت را هم من میزنم و تو فقط برای من کف بزن

اسلام حقیقی میگوید: نانت را خودت بخور حرفت را هم خودت بزن و فقط من برای اینم که تو به این حق برسی

اسلام دروغین میگوید : تو نانت را بیاور به ما بده و ما قسمتی از آن را جلوی تو می اندازیم وووو حرف بزن اما آن حرفی که ما میگوییم

 

+ نوشته شده در  شنبه 17 دی1390ساعت   توسط شمع  |  آرشیو نظرات
آنکه معترض نیست، منتظر نیست و معترض، منتظر نیست

 

 

+ نوشته شده در  دوشنبه 23 آبان1390ساعت   توسط شمع  |  آرشیو نظرات
تمام بدبختی های آدم مال این دو کلمه است یکی داشتن و یکی خواستن

 

+ نوشته شده در  جمعه 13 خرداد1390ساعت   توسط شمع  |  آرشیو نظرات
برای این که قومی خوب سواری بدهد باید احساس انسان بودن از او گرفته شود.

 

+ نوشته شده در  سه شنبه 10 خرداد1390ساعت   توسط شمع  |  آرشیو نظرات

 اگر در صحنه حق و باطل نیستی، اگر شاهد عصر خودت و شهید حق بر باطل نیستی، هر جا که میخواهی باش.

چه به شراب نشسته و چه به نماز ایستاده. هر دو یکیست!

(دکتر علی شریعتی)

 

+ نوشته شده در  جمعه 6 خرداد1390ساعت   توسط شمع  |  آرشیو نظرات
به من بگو نگو ، نمیگویم ، اما نگو نفهم ، که من نمی توانم نفهمم ، من می فهمم .

 

+ نوشته شده در  یکشنبه 1 خرداد1390ساعت   توسط شمع  |  آرشیو نظرات

ای آزادی ، قامت بلند و  آزاد تو ، مناره زیبای معبد من است ! 

(خودسازی انقلابی ، ص ۱۱۸ ) 

 

+ نوشته شده در  شنبه 17 اردیبهشت1390ساعت   توسط شمع  |  آرشیو نظرات

هیچ گاه  تنهایی و کتاب و قلم ، این سه روح و سه زندگی و سه دنیای مرا کسی از من نخواهد گرفت ... دیگر چه می خواهم ؟ آزادی چهارمین بود که به آن نرسیدم و آن را از من گرفتند. 

 


+ نوشته شده در شنبه 8 آذر 1393برچسب:,ساعت 10:39 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
جملات زیبا تکلیف نویسنده : گیله مرد - جملات زیبا، جملات  <-PostCategory-> 

 

 
نویسنده : گیله مرد - ساعت ۸:۱۸ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢٢ اردیبهشت ۱۳٩٢
 

این روزها همه به عشقِ "بیست" احساس تکلیف می کنند؛

خصوصا اگر 15 رو رد کرده باشند ...

جملات زیبا گیله مرد

جملات زیبا گیله مرد

 
 
نویسنده : گیله مرد - ساعت ٩:٢۱ ‎ب.ظ روز شنبه ۱٠ فروردین ۱۳٩٢
 

کانـــدیدا، رأی آورد!

تابـــلو، نقاش را ثروتمند کرد!

شــــعرِ شاعر، به چند زبان ترجمه شد!

کـــارگردان، جایزه ها را درو کرد!


و هنوز سر همان چهار راه واکس می زند

کـــــــــودکی که همیشه بهترین "ســــــوژه" است!

نویسنده : ؟؟

منبع : وبلاگ حرفهای درگوشی

 
 
نویسنده : گیله مرد - ساعت ۸:٢٢ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٢٠ فروردین ۱۳٩۱
 

 شخصیت منو با برخوردم اشتباه نگیر،

  شخصیت من چیزیه که من هستم،

  اما برخورد من بستگی داره به اینکه :

  " تو " کی باشی ...

نویسنده : ؟؟

منبع : وبلاگ ملکه یخی

جملات زیبا گیله مرد

 
 
 

به گیله مرد میگم چه چیزی در مورد مادران ایرانی تو رو متعجب میکنه؟

کمی تامل میکنه و میگه : در عجبم از بعضی مادران ایرانی، وقتی که تمام وسایل و جهیزیه دخترشون رو از نوع خارجی می خرند ، ولی با چشمان اشک آلود از خدا می خوان پسرشون بره سر کار و کالایی {ایرانی} تولید کنه ...

ولی پیش خودشون فکر نمیکنن که چطور ممکنه کسی کارخونه ای رو راه بندازه و کسی رو استخدام کنه تا چیزی تولید بشه که خریدار نداشته باشه ...

و با اندوه گفت : باید ایرانی باشیم ولی در عین حال کمی ژاپنی فکر کنیم وقتی که جنس وطنی خودش رو حتی با قیمت بالاتر و کیفیت پایین تر بر نمونه ی خارجی اون ، همیشه و همیشه ترجیح میده ... .

مات و مبهوت نگاهش کردم ، نمیدونم شاید راست میگفت و شاید هم نه .


جملات زیبا گیله مرد

 
 

هر چند وقت یک بار خوب است آدم به مردم خوش اقبال جهان درس بدهد، حتی اگر برای این باشد که غرورشان را لحظه ای مبدل به شرم کند؛ چرا که خوشبختی هایی متعالی تراز خوشبختی آنها وجود دارد؛ خوشبختی‌هایی عظیم تر و عزیزتر.

 

ارنستو چگوارا
جملات زیبا گیله مرد

 
 
 

    حتی مرگم را

               شکست به حساب نمی آورم ،

     به جای آن،

                  تنها حسرت ترانه ای ناتمام را

                             با خود به گور خواهم برد...

 

 ارنستو چگوارا
جملات زیبا گیله مرد

 
 
 

نمی دانم که حکومت انقلابی باقی می ماند یا نه، اما من مسلسل به دست تا آخرین نفس می جنگم.

به عنوان یک انسان، غم انگیز است که دوستی نداشته باشی؛ ... اما به عنوان یک انقلابی غم انگیزتر است که دشمنی نداشته باشی ، چون برای یک انقلابی نداشتن دشمن به معنی محافظه کار شدن و سازش است! 

ارنستو چگوارا

 
 

به سریالهای تلویزیونی نگاه میکنم ...

اگه موضوع  در مورد معلمهای عزیز باشه صدای معلمین عزیز در میاد که بله به ما توهین شده و کلی اعتراض میکنن

اگه درمورد پزشکهای نازنین مون باشه بازم همین داستانه ... در مور وکلا ی گرامی  ...  بله ، درمورد پرستاران صبور   ... درمورد پلیسهای فداکار   در مورد روانشناسان محترم ... در مورد هر شغلی ... بله اعتراض میشه ...

حالا اگه موضوع فیلم در یک شهرستان رخ بده ... مثلن اصفهان نصف جهان .... صدای اصفهانی های عزیز در میاد که آقا این چه وضعیه س به ما توهین شده س ... در مورد مازندرانی های عزیز هم همینطوره ... در مورد یزدی های نازنین یا هر قومیت دیگه ای هم داستان به همین منواله ...

درحالی که اصلن نویسنده یا کارگردان قصد بدی نداره ...

==========

با خودم فکر میکنم اولین قدم برای اصلاح خودمون اینه که باور کنیم شاید یک جای کارمون می لنگه و اشکال داره و باید دنبال رفع مشکل باشیم .

تا وقتی که باور نکنیم که نیاز به اصلاح در اخلاق و و رفتار و کردارمون داریم هیچ اتفاق قشنگی تو زندگیمون نمی افته ...

=========

نه شاغل بد داریم و نه همشهری های بد ... پس اینهمه آدمای بد چه کارن و کجایی هستن ؟

من که میگم باید از فضا اومده باشن ...

 

 
 
 

صداقت در مقابل سیاست دیگران ، سادگی ست

و سیاست در مقابل صداقت دیگران ، خیانت . . .

دکتر علی شریعتی

The Rooster || Panasonic GH2/Vario14-140 | 1/200s | f6.3 | ISO160

 
 
 

در لذتی که آمیخته به قباحت بود، خوشحال نباشید و اندیشه کنید که لذت نمی ماند ولی قباحت می ماند.

«سقراط»

     )
 

اگر در مورد برخی اصطلاحات سیاسی اطلاعی ندارید این مطلب طنز خیلی می تونه کمک کنه به درک بعضی از مفاهیم 

سوسیالیسم: دو گاو دارید. یکی را نگه می دارید. دیگری را به همسایه خود می دهید. 

کمونیسم: دو گاو دارید.دولت هر دوی آن ها را می گیرد تا شما و همسایه تان را در شیرش شریک کند. 

فاشیسم: دو گاو دارید.شیر را به دولت می دهید. دولت آن را به شما می فروشد.

 کاپیتالیسم: دو گاو دارید.هر دوی آن ها را می دوشید.شیرها را به زمین می ریزید تا قیمت ها همچنان بالا بماند. 

نازیسم: دو گاو دارید.دولت به سوی شما تیراندازی می کندو هر دو گاو را می گیرد. 

آنارشیسم: دو گاو دارید.گاوها شما را می کشند و همدیگر را می دوشند.

 سادیسم: دو گاو دارید. به هر دوی آن ها تیر اندازی می کنید و خودتان را در میان ظرف شیر ها می اندازید. 

آپارتاید: دو گاو دارید. شیر گاو سیاه را به گاو سفید می دهید ولی گاو سفید را نمی دوشید. 

دولت مرفه: دو گاو دارید. آن ها را می دوشید و بعد شیرشان را به خودشان می دهید.

 بوروکراسی: دو گاو دارید.برای تهیه شناسنامه آن ها 17 فرم را در 3 نسخه پر می کنید ولی وقت ندارید شیر آنها را بدوشید. 

سازمان ملل: دو گاو دارید.فرانسه شما را از دوشیدن آن ها و آمریکا و انگلیس گاو ها را از شیر دادن به شما وتو می کنند. نیوزلند رأی ممتنع می دهد. 

ایده آلیسم: دو گاو دارید، ازدواج می کنید. همسر شما آن ها را می دوشد. 

رئالیسم: دو گاو دارید. ازدواج می کنید. اما هنوز خودتان آن ها را می دوشید. 

متحجریسم:دو گاو دارید. زشت است  گاو را بدوشید. 

فمینیسم: دو گاو دارید.حق ندارید گاو ماده را بدوشید.

 پلورالیسم: دو گاو نر و ماده دارید هر کدام را بدوشید فرقی نمی کند. 

لیبرالیسم:دو گاو دارید. آن ها را نمی دوشید چون آزادیشان محدود می شود. 

دمکراسی مطلق: دو گاو دارید.از همسایه ها رأی می گیرید که آن ها را بدوشید یا نه.

 
    comment
 

" قدم تازه ای برداشتن "... این چیزی است که مردم بیشتر از آن میترسند.

" داستایوسکی "

     
 
 

تقریبا همه میتوانند در برابر فلاکت و بدبختی مقاومت کنند.

اگر میخواهی فردی را امتحان کنی, به او قدرت بده."

آبراهام لینکلن

 
 

میگن امام حسین خیلی مظلومه. یکیش هم سوء استفاده نامردای روزگار از اسمش.

مثل صدام یزدید کافر که اسمش رو صدام حسین صدا می کردند .

 
     
 
 

پدربزرگم مخالف رژیم بود نه از فشار می ترسید نه از چربی

نیشخند

     
 

 

 


+ نوشته شده در شنبه 8 آذر 1393برچسب:,ساعت 10:16 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
جملات وطنز سیاسی  <-PostCategory-> 

 
نویسنده مـحمد مـهدی : - ساعت ٩:٠٩ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/۸/۱٠
 


در جایی که  با تبر می زنند, سایه ها را
همان;;
دانه بمان,
روییدن ت حرام است .....

جالب نوشت

ﺍﮔﺮ ﺍﺯ ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺑﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﮐﺘﺎﺏ ﺧﻮﻧﺪﯼ
ﺁﺧﺮﯾﻦ ﺑﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﻣﺴﻮﺍﮎ ﺯﺩﯼ ۲۴ﺳﺎعت
ﻣﯿﮕﺬﺭﻩ ﺩﻫﻨﺖ ﺭﻭ ﺑﺒﻨﺪ !

 
 
نویسنده مـحمد مـهدی : - ساعت ٤:۱٥ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/٧/۱٠
 


من کاملا خسته ام ،
از مردان پیری که جنگ میپرورند
و برای جوانانی که در آن کشته می شوند

جورج مک گاورن

بعضیا نوشت

به بعضیا باید گفت :
یه قلم،کاغذ میدم بهت...
روش خجالت بکش :|

 
 
نویسنده مـحمد مـهدی : - ساعت ٧:٥٤ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/۳/٢٦
 

تفنگهایتان را خاک کنید

روزگاری برای این مردم ،

درختی میروید از تفنگ ،که اجنبی نباشد...

اجنبی ، فقط روس و انگلیس نیست

هر کسی است که برای مقداری پول ،

تفنگش را بر سر ِ من و شما گرفته، تا آزدای فراموش شود ...

میرزا کوچک خان

حقیقت نوشت

زندگی میتواند فوق العاده باشد ، اگر دیگران ما را به حال خودمان بگذراند . . .

 
 
نویسنده مـحمد مـهدی : - ساعت ٧:٤٧ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۳/٢/۳
 


برای تسلط بر یک ملت ، اقلیتی خائن و اکثریتی نادان لازم است

وینستون چرچیل

واقعیت نوشت

بزرگترین بدی ، خوبی کردن ِ بیش از حدّ و اندازه ست . . .

 
 
نویسنده مـحمد مـهدی : - ساعت ٢:٥٠ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٢/٦/٢٦
 

مردم ما از کمبود ها و کسریها گله ندارند،
آنچه مردم را می آزارد و صدایشان را در می آورد
وجود تبعیضات ناروا و سوء استفاده از بیت المال است و بس!

شهید محمد علی رجایی

  کتاب خاطراتی از شهید رجایی، حدیث جاودانگی

قشنگ نوشت

عمق نگرانی ما، بیانگر فاصله ما از خداست...

 
 
نویسنده مـحمد مـهدی : - ساعت ٩:٤۸ ‎ب.ظ روز ۱۳٩٢/٥/۳٠
 

تو اگر در تپش باغ خدا را دیدی
همت کن و بگو ماهی‌ها
حوضشان بی‌آب است ...

سهراب سپهرى

سیاست نوشت

سیاستمداران و پوشک بچه ها باید زود به زود  عوض شوند ،هر دو به یک دلیل !!

( مارک تواین )

 
 
نویسنده مـحمد مـهدی : - ساعت ۸:٠٦ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱٢/٢
 

آقا من اصلا سیاسی نیستم ! ولی نمیشه از بعضی چیز ها گذشت ! والا

این متن رو جنبه طنز بخونید و اصلا جنبه سیاسی ندارد( صرفا جهت اطلاع )

میری میشینی جولو tv (تلویزیون خودمون ) یهو لینگ لینگ لینگ صدا خبر 20:30 بلند میشه ما هم به شوق واریز بنزین و واریز یارانه ها دل و گوش و چشم و تمام حس های بدن رو صرف خبر میکنیم

یوهو مجری با یه سلام باحال با اعتماد بنفس بالااااا( سبک آهنگ همه چی آرومه ) میگه و شروع میکنه به گفتن خبر !

خبر اول: دادگاه رسیدگی به پرونده اختلاس نجومی !( قوه قضاییه مصمم هست که مجرمان رو به اشد مجازات برسونه !) همینطور پیش بریم نسل ایرانیان از بین میره و جزو نسل در حال انقراض ثبت میشیم !

خبر دوم: انقلاب بحرین !!!! ( انقلابیون در حال پیروزی )

خبر سوم : سوریه و جنگ و خونریزی !

تو این حالا خانواده ها تو دلشون میگن پ کو از خبر رایانه ها !

خبر چهارم : سقوط سهام اِمریکا و فرانسه

خبر پنجم : تظاهرات در کشور های غربی

خبر ششم : ورشکستگی کارخانجات کشور های اروپایی

خبر هفتم : نرخ بیکاری در کشور های اروپایی به بالاترین میزان رسید

از خبر هفتم به بعد : نوآوری در ایران ، اختتامیه جشنواره فجر ، پسته شد کیلویی 30 تومن ، و همچنان ( همه چی آرومه با صدای صدا و سیما داره پخش میشه )

که مجری ادامه میده : به گزارشی جدید از برو بچه های خبرنگاران جوان دعوت میکنم

بعد میبینیم یکی یه کاغذ گرفته میگه ایا مایل هستین با آمریکا مذاکره کنیم !!!

همه به شدت میگن نهههههه!( من موندم تو این 75 میلیون و .... کسی موافق نی!)

بعد یوهو یه خانم بی حجاب چه عرض کنم میاد میگه نهههههه من مخالفم !!!!

من موندم چطور تو tv  چهره این خانم رو نشون داد!

بعد اینکه خر tv از پل گذشت همون خانم رو به جرم بی حجابی میگیرن و خبر میکنن طرح مبارزه با بدحجابی!

آخه فدای رنگ و صدات بشم صدا و سیما یا مبارزه کن و یا مدافع باش!

یا شعار احمدی نژاد بود : جوانان ما با هر مُد مو و مد لباسی عزیزان ما هستند ! مشکل ما مشکل مد جوانان نیس مشکل ما اقتصاد هست !!!!!

من دیگه بغض کردم نمیتونم بنویسم !

فقط من موندم دم خروس رو باور کنم یا قسم حضرت عباس رو !

 
 
نویسنده مـحمد مـهدی : - ساعت ٧:٠٠ ‎ب.ظ روز ۱۳٩۱/۱۱/٦
 

حجت السلام نقویان:

نفرین بر آن شهری که یک خانم مجبور می‌شود ساعت 2 نصف‌ شب در آن مسافرکشی کند

پ.ن: در راستای انتقادات حجت السلام نقویان از وضعیت کنونی جامعه

اینجا را کلیک کنید

«کور شوم، لال شوم، کر شوم/ لیک محال است که من خر شوم»


+ نوشته شده در شنبه 8 آذر 1393برچسب:,ساعت 9:40 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
تشکر از حضور مردم  <-PostCategory-> 

 


بسمعه تعالی

ولاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم

 مردم شریف و فداکار شهرستان های میاندوآب وشاهین دژو تکاب

درود خدا بر شما مردم نجیب وغیرتمند که بانمایش قدرتمندانه حضور حماسی خویش در   12اسفندسال1390 یکبار دیگر چهره ظلم ستیزی وعدالت خواهی خویش را به همگان ثابت کردیددرود خدا بر شما جوانان غیرتمند که با لبیک به ندای مقام معظم رهبری در صف های فشرده یک نه بزرگی به همه بدخواهان انقلاب گفتید وبر همه دنیا ثابت کردید که هنوز هم در خط مقدم مبارزه با استکبار خارجی ومعاندین داخلی همچون کوه استوارید وهمچنان در سنگر دفاع از آرمان های امام خمینی(ره) ذره ای کوتاهی نکرده اید ودر مسیر اصلی شهدا آماده جانفشانی هستیدو ثابت کردید که هیچ فرقی بین جوانان نسل اول انقلاب باجوانان نسل چهارم وجود نداردو اگر هم تفاوتی باشد صرفا در نوع نگاه ها می باشد نه در خط و فکر اصیل اسلامی .اینجانب بر خود فرض واجب می دانم همچنان که حضور حودرا در صحنه انتخابات یک تکلیف می دانستم از حضور حماسی شما عزیزان نیز تشکر نموده و خداوند متعال  رابه خاطر این شور وشعور انقلابی مردم مخصوصا جوانان سپاسگزارم همچنین از تمامی عوامل اجرایی ونظارتی مخصوصا از شورای تامین شهرستان فرمانداری عزیز وامام جمعه محترم ونیروهای نظامی وانتظامی وامنیتی که در طی مراحل انتخابات تمام سعی خود را نمودند تا انتخابات سالمی داشته باشیم قدردانی می نمایم ومراتب تبریک خود را به دو عزیز بزرگوار آقایان حجه السلام والمسلمین روح الله بیگی و حاج صفر عیسی زاده را اعلام داشته وامید است در راه خدمت به مردم و رفع محرومیت ونابرابری از منطقه موفق باشند و هیچ وقت این ولی نعمتان خود را فراموش نکنند وحتم دارم که می دانند تا بامردم هستند مردم آنها را فراموش نخواهند کرد وهمچون گذشته یک سرباز برای انقلاب واسلام قبول خواهند داشت وامیداست در  راه اعتلای ایران اسلامی در کل جهان تلاش مضاعف داشته باشند/

((والسلام ))علی احدی وند کاندیدای دوره نهم مجلس شورای اسلامی

                   حوزه انتخابیه میاندوآب و...........

 

 

 


+ نوشته شده در یک شنبه 7 آذر 1393برچسب:,ساعت 10:18 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
جملات کوتاه اما زیبا  <-PostCategory-> 
گاهی اوقات به دست نیاوردن آنچه می خواهیم نوعی شانس و اقبال است .

 

خوشبختی به سراغ کسانی می رود که برای رسیدن به آن تلاش می کنند .

 

اگر میخواهی خوشبخت باشی جز آنچه برایت محیاست آرزو مکن .

 

اگر از زندگی چیزبالاتری وجود داشته باشد , محبت اس


+ نوشته شده در سه شنبه 7 آذر 1393برچسب:,ساعت 7:2 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
اصول اخلاق سیاسی  <-PostCategory-> 

 

 اصول اخلاق سیاسی :
1- پایبندی به وعده ها و میثاق هایی که با مردم بسته می شود و به واسطه آن ها مردم اعتماد کرده به شخص رأی می دهند.در حدیث است که : لا دین لمن لا عهد له «کسیکه به عهدش وفا نکند دیندار شناخته نمیشود»
 چهره سیاسی مورد اعتماد مردم باید بیش ازهر کس در پی عمل به عهد و پیمان خود باشد که این خوشبینی به نظام اسلامی را در پی خواهد داشت و در رأی حداکثری انتخابات های بعدی بسیار کارگشا خواهد بود.
2- رابطه گرم و صمیمانه با مردم ،همانگونه که در دوران قبل از انتخابات و تبلیغات انتخاباتی به مردم احترام می کند باید پس از رأی و انتخاب نیز رابطه اش با مردم گرم و صمیمی و از روی عشق به مردم باشد.
و اساساً نامزد جامعه اسلامی باید مردم دوست،عاشق مردم و خلق خدا بوده و برای خدمت به خلق خدا که عیال ا... هستند سر از پا نشناسد و تمام وجودش به درد مردم بسوزد و چاره سازی در مداوای دردها کند.
3- تحمل و بردباری سیاسی در مقابل انتقادات خیرخواهانه، شرح صدر از ابزارهای اطمینان بخش و بسیار باارزش است که یک شخصیت سیاسی باید آن را داشته باشد.(رب اشرح لی صدری)
ورود به عرصه سیاست نیازمند تحمل و بردباری و شکیبایی است .بالاخره این میدان ،میدان بحث و گفتگو و میدان نقد و انتقاد است که البته ممکن است کس یا کسانی رعایت اصول انتقاد سازنده را نکنندیا تهاجمی انتقاد نمایند که اینگونه رفتارها که با منطق و استدلال و اصول سازگار نیست باید با سعه صدر و بردباری پاسخ داده شود و از ورود به جدل پرهیز گردد نامزد انتخابات باید آستانه تحمل بالایی داشته باشد ممکن است در بین مردم کسانی باشند که از حوصله لازم برخوردار نباشند یا از جایی و چیزی ناراحتی داشته باشند،یا ضرر و آسیبی به آنها رسیده باشد، اینها عصبانی می شوند و تند حرف می زنند لذا کسیکه خود را برای خدمت به مردم عرضه می کند باید اهل صبر و تحمل باشد ،آنکه تحمل حرفها ،تندیها و بداخلاقیها را در مکتب بلند صبر تمرین و تجربه کرده باشد می تواند در ارتباط با مردم ،به خدمت خویش و حضور کریمانه بپردازد ،راستی آیا جز اینست که خود تحمل و مقاومت برای انسان هوادار درست می کند؟
از کوره درنرفتن،بردباری نشان دادن ،خشمگین نشدن،ترک نکردن جلسه و خوب گوش دادن به انتقاد حتی از نوع تندش از آثار سعه صدر و ظرفیت بالاست و کسیکه از این ویژگی اخلاقی برخوردار باشد از یاری و حمایت دیگران برخوردار خواهد شد و این خصلت ویژه انسانهائی است که خود را برای پذیرش مسئولیت به مردم عرضه می کنند.و شخصیتی دریایی دارند ،اینجا شخصیت حوضی به درد نمیخورد.
مولای متقیان فرمودند:بالحلم تکثر الانصار
و نیز فرمودند:بالاحتمال و الحلم یکون لک الناس انصاراً و اعواناً 
4- عفو و گذشت در قبال خطای ناآگاهان:
در قرآن کریم آمده است که :
الف: ادفع بالتی هی احسن در جریان امور سیاسی ممکن است کسانی نادانسته مواردی را عنوان کنند که شخص نامزد باید با نگاه عفو و گذشت از آن بگذرد این امر باعث می شود که حتی دشمنان انسان نیز که سرسختانه دشمنی می کنند به دوست صمیمی مبدل گردند بخصوص اینکه رفتارش توأم با نیکی و مقابله به ضد یعنی خوبی در مقابل بدی باشد.
ب:اذا خاطبهم الجاهلون قالوا سلاماً
و نیز فرموده است خدای بزرگ که اگر کسی از روی جهالت با شما برخورد کرد شما از باب سلم وارد شدید و به او محبت کنید نمونه های تاریخی زیادی از ائمه معصومین علیهم صلوات ا... داریم که در مقابل دشنام و خرده گیری افراد ناآگاه به آنان مهر و محبت کرده اند،رزق و روزی بخشیده اند و حتی شخص غیرمسلم را مسلمان نموده اند.
ج:پیامبر اکرم (ص) فرموده اند: علیکم بالعفو فان العفو لا یزید الا عزاً
بر شما باد به عفو و گذشت ،چرا که عفو چیزی جز عزت بر انسان نمی افزاید.
و این توصیه بیشتر از همه باید مورد توجه کسانی باشد که آمادگی خود را برای خادمیت مردم اعلام می نمایند.
آری : در عفو لذتی است که در انتقام نیست.
هنگامی که قرآن کریم سیمای پارسایان را به تصویر می کشد تسلط بر خشم و عفو و گذشت را از برجسته ترین صفات متقین برمی شمارد:
اعدت للمتقین- الذین ینفقون فی السّراء و الضّراء و الکاظمین الغیظ و العافین عن الناس و الله یحب المحسنین.
ویژگی تقوا پیشگان عبارتند از : 1- فرو بردن خشم 2- گذشت از خطای مردم 3- نیکی کردن و تقوای سیاسی همین است که شخص آماده خدمت به مردم باید خود را مزین به آن کند.
بردباری و بخشش هرگاه خلق و خوی انسان گردد و به صورت ملکه درآید نشان از تعالی روح داشته و برترین مکارم اخلاقی به شمار آمده و در برابر جاهلان از مکارم دنیا و آخرت به شمار می آید سزاوارترین افراد به داشتن فضیلت والای عفو و گذشت افرادی هستند که می خواهند اعتماد مردم را برای خدمتگزاری خود جلب نمایند. 
5- پرهیز از انتقام کشی سیاسی از رقیبان:
یکی از اصول مهم و کارساز در رقابت های سیاسی عدم انتقام کشی است،اگر قرار باشد در این دوره ها روح کریه و زشت انتقام کشی زنده شود بدترین و آلوده ترین شرایط سیاسی بوجود آید و تقوای سیاسی از میان خواهد رفت ،تقوای سیاسی حکم می کند که کسانی که به میدان رقابت سیاسی در انتخابات وارد می شوند از هرگونه انتقام کشی اجتناب نمایند زیرا:
امام صادق (ع) فرمودند:هر کسی رفتار نابخرد را نسبت به خود با نابخردی تلافی کند به رفتار او (شخص نابخرد)رضایت داده است زیرا از او پیروی نموده است.(منتخب میزان الحکمه ص 494 )
و نیز فرمودند :
هرکس تو را گرامی داشت تو نیز او را گرامی بدار و هرکس به تو بی احترامی کرد خودت را در مرتبه او قرار مده .(همان) و باید دانست که با انتقام گیری و انتقام کشی به جائی نخواهیم رسید و سودی شامل نمیشود.
علی (ع) فرمودند:با انتقام گیری سروری در کار نیست.(همان)
شخصی که انتقام کشی کند بهیچوجه به آرامش و سرور نخواهد رسید بلکه آرامش خود را بیش از پیش دچار تزلزل می کند زیرا انتقام باعث تحریک طرف مقابل گردیده و این میدان به میدان جدال و کشمکش و آلودگیهای کشنده تبدیل خواهد شد و هر شخص که انتقام جو باشد مورد اقبال و توجه مردم نخواهد بود و طبعاً جایی که عفو و گذشت باشد از انتقام چیزی نخواهد ماند.
شیوه عملی علی (ع) با قاتل خود را باید نصب العین و چراغ راه قرار داد.
 
      به جز از علی که گوید به پسر که قاتل من     چو اسیر توست اکنون به اسیر کن مدارا؟( شهریار)

6- حسن خلق و رأفت و عطوفت:

حسن خلق از فضائل اخلاقی و مورد تأکید در فرهنگ اسلامی است.پیامبر اکرم (ص) فرمودند:
افضلکم احسنکم اخلاقاً الموّطئون اکتافاً الذین یألفون و یؤلفون و توطّا  رحالهم.
بافضیلت ترین شما کسانی هستند که اخلاقشان از همه بهتر است و شانه هایشان را پائین می اندازند (متواضعند)کسانی که با مردم الفت دارند و دیگران با آنها الفت می گیرند و در خانه هایشان به روی همه باز است.
در گستره سیاست و در بحبوحه مبارزات انتخاباتی و حرص و ولع رأی آوری بهترین نامزد انتخاباتی کسی است که از دایره حسن خلق و خلق محمدی (ص)بیرون نرود و در مقابل رقبا تواضع و فروتنی داشته باشد کما اینکه در مقابل همه مردم باید اینگونه باشد و در میدان رقابت با رقیب رفاقت کند و با او از در الفت و مهر و دوستی وارد شود که این به تقوای سیاسی نزدیکتر است و به منفعت دین و دنیا.
و از امام صادق (ع) است که فرمودند: ماحد حسن الخلق ؟ قال تلین جانبک و تطیب کلامک و تلقی اخاک ببشر حسن راوی می گوید به امام صادق علیه السلام عرض کردم: حد حسن خلق چیست؟فرمودند:
با مردم به نرمی برخورد کنی ،پاک و مؤدب سخن بگویی و در مواجهه با برادرانت گشاده رو باشی .
راستی اگر در دوران مبارزات انتخاباتی همین 3 کلام گهربار مورد توجه عزیزان نامزد و هواداران آنان باشد آیا باز هم فضای سیاسی کشور آمیخته به آلودگیهایی چون تهمت و افترا و ... خواهد شد.
در حیطه اخلاق اسلامی مواردی بسیار پراهمیت هستند که باید همگان به آن توجه مبذول دارند ، امر به معروف و نهی از منکر از نکات بسیار مهم است اگر روح امر به معروف و نهی از منکر در جامعه احیاء شود هرگونه بداخلاقی سیاسی مطرود و پاک خواهد شد ،دیگر نامزد و یا طرفدارانش به خود جرأت آلوده کردن فضای سیاسی جامعه را نخواهد داد زیرا با سیل مقابله با منکر مواجه خواهند شد و در عوض همه کسانی که به فکر رأی مردم هستند تلاش میکنند با بهره گیری از معروفات و راه صحیح و درست رأی مردم را بدست آورند.
دیگر نکته مهم توجه به حفظ وحدت به عنوان استراتژی همیشگی نظام است ،همه کسانی که می خواهند در آینده کرسی مسئولیت نمایندگی مردم را حائز گردند باید متوجه این رکن رکین که همواره مورد تأکید و توصیه امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه ای مدظله العالی بوده است باشند نه نامزد انتخاباتی و نه هوادار و طرفدارانش نباید به خود اجازه دهند با گفتار و رفتارشان ایجاد تفرقه صورت گیرد و عده ای در مقابل هم قرار گیرند ،این حرکت منکر بزرگ است بلکه باید درجهت وحدت بخشی و نشاط اجتماعی برنامه های گفتاری و عملی خود را قرار دهند و توجه به حفظ عزت ،استقامت و خیرخواهی عمومی است که وظیفه ای همگانی محسوب می گردد.و نیز رازداری که صفتی الهی است باید مدنظر باشد کسی حق ندارد اسرار دیگران و نیز اسرار نظام را برملا کند که حفظ اسرار از نشانه های مؤمن است.
امام رضا علیه السلام فرمودند :... اماالسنه من ربه فکتمان السرّ
شیوه و روشی را که مؤمن باید از خدای خود فراگیرد کتمان و پوشیدن و محافظت کردن از اسرار است و لذا رازداری از شرایط ایمان شمرده شده است و رازداری بعنوان یکی از فضائل اخلاقی به شمار می آید کسانیکه پرحرف هستند و عقده حقارت دارند و نیز کسانیکه تابع احساسات خود و دیگران واقع می شوند نمیتوانند حافظ اسرار باشند و این نشانه های بسیار بدی است که در هر که باشد نمیتواند مورد اعتماد مردم واقع گردیده و بر کرسی نمایندگی بنشیند.
در حیطه اخلاق سیاسی تولی و تبری از مسائل بسیار مهم و تأثیرگذار است،دوستی و محبت ورزیدن به ولایت و امامت ،دلبستن به رکن رکین انقلاب اسلامی و به نیت پیروی و اطاعت بی چون و چرا از ولایت باید وارد شد نه برای رسیدن به جایگاه قدرت و ... و بر تمامی سیاسیون است که دشمن گریز باشند و از کسانیکه با ولایت زاویه داشته و در مسئله ای بی توجهی و بی اعتنائی به اوامر رهبری از خود بروز داده اند باید پرهیز و دوری نمایند.اینان عوامل انحرافی هستند که خطرات بزرگی را برای مردم و تعالی و رشد جامعه اسلامی در برداشته و دارند.
لذا باید به این نکته توجه ویژه داشت که : اللهم وال من والاه و عاد من عاداه و النصر من نصره و اخذل من خذله
حیطه سیاسی باید از زمینه های تولی و تبری حکایت کند ،ستایش ولایت ،انقلاب ، امام و گذشته انقلاب اسلامی و تکفیر دشمنان اسلام و انقلاب ،افشای توطئه های 33 ساله مستکبران و قلدران و کفار و منافقین و یادآوری نعمتهای بزرگ الهی و خدمات صورت گرفته و مانع تراشی های دائمی دشمنان.
تن دادن به اخلاق سیاسی و مدنظر داشتن آن و بر شاخص های اخلاق سیاسی حرکت کردن نیز تولی محسوب می شود و از بداخلاقی سیاسی تبری جستن و عدم ورود بداخلاقی ها که اسباب شادی دشمنان داخلی را فراهم   می کند از وظایف و نکات مهم در حیطه اخلاقی سیاسی است.

 


+ نوشته شده در یک شنبه 6 آذر 1393برچسب:,ساعت 10:21 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
در باب سکوت سیاسی  <-PostCategory-> 

 

در باب سکوت

 

 


+ نوشته شده در شنبه 6 آذر 1393برچسب:,ساعت 10:17 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
علم بهتر است یا ثروت  <-PostCategory-> 

دوستان عزیز بنده اعتراف می کنم بعد از بیست سال معلمی تحصیل وتهذیب وتدریس تازه امروز متوجه شدم که راهی که رفته ام اشتباه بوده درسی که داده ام خیانت بوده  حرف هایم معنا نداشته امروز فهمیدم که ثروت بالاتر از علم قرار دارد امروز فهمیدم صداقت پاکی درستکاری معنا ندارد امروز فهمیدم زر وزور تزویر قدرت حرف اول دنیای ماست چهل سال باصداقت زندگی کردم اما تازه می فهم که راهم .... بوده است علم ودانش امروز ارزش ندارد  درودبر نفهمیدن درود بر پول درود بر قدرت  نه پول نه ثروت ونه قدر ت داشتم پس مرگبر صداقت مرگبر دانایی مرگبر خوب بودن آری مرگبر همه خوبی ها وصداقت ها ودانایی های خودم ای کاش به جای علم من هم پول وقدرت داشتم لااقل می توانستم آ..... بیست سال کافی نبود که .... یکصد وپنجاه مقاله کشوری نتوانست مرا ..... مرگبر خودم وداناییم/


+ نوشته شده در یک شنبه 6 آذر 1393برچسب:,ساعت 10:5 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
صداقت در مقابل سیاست دیگران  <-PostCategory-> 

صداقت در مقابل سیاست دیگران ، سادگی ست

 

و سیاست در مقابل صداقت دیگران ، خیانت . . .

 

دکتر علی شریعتی

The Rooster || Panasonic GH2/Vario14-140 | 1/200s | f6.3 | ISO160


+ نوشته شده در پنج شنبه 22 آبان 1393برچسب:,ساعت 10:7 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
دلنوشته های دکتر شریعتی است  <-PostCategory-> 

متن زیر که گویا از دلنوشته های دکتر شریعتی است  به نظر من که متن زیبا و درعین حال تاثیرگذاری است تا نظر شما چه باشد:

    مهربان باش

    مردم اغلب بی انصاف، بی منطق و خود محورند، ولی آن ها را ببخش.

    اگر مهربان باشی تو را به داشتن انگیزه های پنهان متهم می کنند، ولی مهربان باش.

    اگر موفق باشی دوستان دروغین و دشمنان حقیقی خواهی یافت، ولی موفق باش.

    اگر شریف و درستکار باشی فریبت می دهند، ولی شریف و درستکار باش.

    آنچه را در طول سالیان بنا نهاده ای شاید یک شبه ویران کنند، ولی سازنده باش.

    اگر به شادمانی و آرامش دست یابی حسادت می کنند، ولی شادمان باش.

    نیکی های درونت را فراموش می کنند، ولی نیکوکار باش.

    بهترین های خود را به دنیا ببخش حتی اگر هیچ گاه کافی نباشد.

    و در نهایت می بینی هر آنچه هست همواره میان « تو و خداوند» است نه میان تو و مردم.

 

منبع : وبنوشت دکتر بابک مختاری

جملات زیبا گیله مرد


 

 
 

+ نوشته شده در پنج شنبه 22 آبان 1393برچسب:,ساعت 10:6 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
معضلی به نام جعل اسناد و ترویج کلاهبرداری در برخی بنگاه های املاک  <-PostCategory-> 

بسمه تعالی

سردبیر محترم هفته نامه ی قلعه

باسلام

احترام مطالب ذیل را طبق قانون مطبوعات جهت تنویر افکار عمومی وهمچنین جهت آگاهی بخشی به عموم افراد جامعه در جهت جلوگیری از سوءاستفاده برخی افراد سودجود در نشریه چاب و منتشرنمایید 

قضیه از این قرار است که متاسفانه چند سالی است که در شهر میاندوآب عدده ای از افراد سودجو با شگرد های خیلی ماهرانه اقدام به جعل اسناد و دستکاری در برخی اوراق دولتی کرده و با این اقدام هم باعث ایجاد درد سر به 

شهروندان نموده و هم باعث تشکیل پرونده های قضایی در دادگاه های شهرستان شده که خود جای تآمل دارد بر اساس برخی اطلاعات واصله و همچنین مشاهدات شخصی نویسنده برخی افراد با کمال تعجب در برخیبنگاه های املاک یک قطعه زمین را بدون ملاحظه ایادی به چند نفر می فروشند وطوری هم ماهرانه این کار را انجام می دهند که بعضا شخص قاضی هم دچار سردرگمی می شوندطبق چند مواردی که اتفاق افتاده بطور مثال یک قطعه زمین درچند سال قبل به یک نفر فروخته شده اما بعد از چند سال همان زمین اما با تاریخ متفاوت و دستکاری شده حتی به تاریخ قبل از فروش اولیه تنظیم می کنند و مالک اولیه را دچار مشکل می کنند وقتی قضیه در دادگاه مطرح می شود اولا چند سال طول می کشد دوملا در برخی موارد حقدار به حق خود نمی رسد زیرا جعل کنندگان اسناد چنان ماهرانه اقدام می کنند که مالک یا خریدار اولیه از دستیابی به حق خود محروم می مانداخیرا موردی را بنده مشاهده کردم که اکر مالک اولیه آشنا به قانون نمی بود قطعآ دچار مشکل می شد زیرا با بررسی یکی از قولنامه ها مشاهده شد که مدیر محترم بنگاه در قولنامه جدید و سریالدار اقدام به نوشتن قولنامه ای کرده که به دو سال قبل منتهی می شدحتی به تاریخ قبل از خریدار اولیه در حالی که خریدار جدید دوسال بعداز خریدار اولیه اقدام به خرید کرده بود یعنی زمین به دو نفر فروخته شده بوداما با هوشیاریمالک اولیه در دادگاه قضیه آشکار شد بنابراین لازم است شهروندان ارجمند در خرید املاک وزمین قبلا از جاهای مختلف استعلام کرده واز کم وکیف آن آگاه شوندتا در دام افراد سودجو اسیر نشوند در اینجا لازم می دانم از کلیه بنکاهدارانی که تعدادشان هم کم نیستند تشکر کنم قطعا همه آنها متقلب نیستند افراد درستکار زیاد داریم واز دستگاه قضای هم به خاطر رسیدگی به این موضوع سپاگزارم امید است این مطب کوچک گامی باشد در جهت فرهنگ سازی و آگاهی بخش به جامعه که انصا فا یکی از معضلات اصلی سیستم قضای در شهرمان همی موارد هستند که امیدوارم با آگاهی بخشی به جامعه دیگر شاهد چنین تخلفاتی نباشیم و اگر مسؤلان مربوطه و امو صنفی بیشتر دقت و کنترل کنند دیگر نیازی به تشکیل پروندهدرمحاکم قضای نداشته باشیم امید است دست در دست هم داده ودیگر شاهد چنین تخلفاتی در شهرمان نباشیم/ علیاحدی وند کارشناس ارشد علوم سیاسی و مدرس دانشگاه

 

 


+ نوشته شده در پنج شنبه 16 آبان 1393برچسب:,ساعت 12:32 قبل از ظهر توسط علی احدی وند |
حدیث  <-PostCategory-> 

گروه فرهنگی ـ روي عن محمد بن عليٍ الجواد عليهماالسلام قال: «لَا تَكُنْ وَلِيّاً لِلَّهِ فِي الْعَلَانِيَةِ عَدُوّاً لَهُ فِي السِّرِّ.»

در بین رذائلی که انسان به آن مبتلا می‏شود و در معارف ما حتّی بیش از کفر نسبت به آن نکوهش شده، مسأله نفاق است که از آن به دورویی تعبیر می‏کنیم. 

 

به گزارش بولتن نیوز، نفاق گاهی در ارتباط با مخلوق است؛ مثلاً کسی روابطی منافقانه با افراد داشته باشد و در علن اظهار دوستی ولی از آن‏طرف در خفاء دشمنی کند. امّا گاهی نفاق با خالق است، نه با مخلوق! البتّه با خالقش منافقانه عمل می‏کند، برای بهره‏کشی از مخلوق.

امام جواد (علیه السلام) در این روایت کوتاه می‏فرمایند: «لَا تَكُنْ وَلِيّاً لِلَّهِ فِي الْعَلَانِيَةِ» . تو از آن‏هایی نباش که در ظاهر و علن طوری خودشان را جلوه می‏دهند که از دوستان خدا هستند، آدم متدیّن و خوبی هستند، امّآ در خفا دشمن خدایند! به تعبیر ساده، از کسانی نباش که در علن و مقابل مردم، جانماز آب می‏کشند، امّا در خفاء خلاف شرع می‏کنند، «وَلِيّاً لِلَّهِ فِي الْعَلَانِيَةِ عَدُوّاً لَهُ فِي السِّرِّ». «عَدُوّاً لَهُ»، یعنی دشمنی با خدا. سرپیچی از فرمان خدا در خفاء دشمنی با خدا است دیگر. از این افراد نباش. این انسان بدترین فرد است.

یک وقت شخصی با مردم منافقانه عمل می‏کند، مثلاً مقابل رویش می‏گوید: من خیلی با شما کذا و فلان، بعد پشت سرش بد می‏گوید و منافقانه عمل می‏کنی و دورویی می‏نماید که این دورویی با شخص مخلوق است. بدتر از این، دورویی با خالق است که در علن اظهار تدیّن و دوستی با خدا می‏کند امّا در خفاء کارهایی که می‏کند خلاف شرع است، «عَدُوّاً لَهُ فِي السِّرِّ». حضرت می‏فرمایند: از این‏ها نباش. کار این سنخ افراد، در قیامت سخت‏تر از کفّار است. چون این‏طور نیست که کفّار را از این‏جا که می‏برند یک سر در آتش جهنم بیاندازند. یک وقت اشتباه نکنید! چون بعضی از کفّار مستضعف‏اند. استضعاف یعنی چه؟ یعنی حقّ به این‏ها نرسیده. اگر شعار حق هم بوده امّا کسی برایشان تبیین نکرده است. در روایات داریم: هنگام مرگ حقّ را به اینها عرضه می‏کنند، اگر قبول کرد، همین کافر بهشتی می‏شود، اگر قبول نکرد، معلوم می‏شود با خدا دشمنی دارد و لذا راه و مسیرش جهنّم می‏شود. ولی منافق‏ این‏طور نیست و کارشان سخت‏تر از کافران است . در قرآن هم آیات بیشتری در نکوهش منافقین آمده است. در قرآن در مورد منافق، منافقین و منافقات هست امّا راجع به کفّار، کافرین و کافرات نداریم و فقط کلمة کافر آمده است. لذا انسان باید خیلی مراقب باشد تا در جامعه از نظر دینی، بیش از آنچه که هست، خودش را جلوه ندهد. حواست جمع باشد! این نفاق با خداس


+ نوشته شده در پنج شنبه 23 آبان 1392برچسب:,ساعت 6:52 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
سقراط  <-PostCategory-> 

در یونان باستان، سقراط به دانش زیادش مشهور و احترامی والا داشت. روزی یکی از

آشنایانش، فیلسوف بزرگ را دید و گفت:سقراط، آیا می‌دانی من چه چیزی درباره دوستت

شنیدم؟"سقراط جواب داد: "یک لحظه صبر کن، قبل از اینکه چیزی به من بگویی،

مایلم که از یک آزمون کوچک بگذری. این آزمون، پالایش سه‌گانه نام دارد .

آشنای سقراط: "پالایش سه‌گانه؟"

سقراط: "درست است، قبل از اینکه درباره دوستم حرفی بزنی، خوب است که

چند لحظه وقت صرف کنیم و ببینیم که چه می‌خواهی بگویی.

اولین مرحله پالایش حقیقت است. آیا تو کاملا مطمئن هستی که آنچه که

درباره دوستم می‌خواهی به من بگویی حقیقت است؟"

آشنای سقراط: "نه، در واقع من فقط آن را شنیده‌ام و..."

سقراط: "بسیار خوب، پس تو واقعا نمی‌دانی که آن حقیقت دارد یا خیر.

حالا بیا از مرحله دوم بگذر، مرحله پالایش خوبی. آیا آنچه که درباره دوستم می‌خواهی

 به من بگویی، چیز خوبی است؟"



ادامه مطلب

+ نوشته شده در دو شنبه 10 بهمن 1390برچسب:,ساعت 10:35 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
سقراط والاغ  <-PostCategory-> 

الاغ

می گویند مردی روستایی با چند الاغش وارد شهر شد. هنگامی که کارش تمام شد و خواست به روستا بازگردد، الاغ ها را سرشماری کرد. دست بر قضا سه رأس از الاغ ها را نیافت. سراسیمه به سراغ اهالی رفت و سراغ الاغ های گمشده را گرفت. از قرار معلوم کسی الاغ ها را ندیده بود. نزدیک ظهر، در حالی که مرد روستایی خسته و ناامید شده بود، رهگذری به او پیشنهاد کرد، وقت نماز سری به مسجد جامع شهر بزند و از امام جماعت بخواهد تا بالای منبر از جمعیت نمازخوان کسب اطلاع کند. مرد روستایی همین کار را کرد. امام جماعت از باب خیر و مهمان دوستی، نماز اول را که خواند بالای منبر رفت و از آن جا که مردی نکته دان و آگاه بود، رو به جماعت کرد و گفت: «آهای مردم در میان شما کسی هست که از مال دنیا بیزار باشد؟» خشکه مقدسی از جا برخاست و گفت: «من!» امام جماعت بار دیگر بانگ برآورد: «آهای مردم! در میان شما کسی هست که از صورت زیبا ناخشنود شود؟» خشکه مقدس دیگر برخاست و گفت:«من!» امام جماعت بار سوم گفت:«آهای مردم! کسی در میان شما هست که از آوای خوش (صدای دلنشین) متنفر باشد؟» خشکه مقدس دیگری بر پا ایستاد و گفت:«من!» سپس امام جماعت رو به مرد روستایی کرد و گفت: بفرما! سه تا خرت پیدا شد. بردار و برو


+ نوشته شده در سه شنبه 24 آذر 1388برچسب:,ساعت 7:8 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
وصیت شهدا  <-PostCategory-> 

نام : شهید حاج ابراهیم همت

تاریخ شهادت: اسفند ماه سال 1362

عملیات: خیبر

محل شهادت : جزیره ی مجنونوصیت نامه شهید حاج ابراهیم همت  

 

 

به نام خدا  

نامی که هرگز از وجودم دور نیست وپیوسته با یادش ، آرزوی وصالش را در سر داشتم .

 

 

سلام بر حسین (ع) سالار شهیدان ، اسوه و اسطوره ی بشریت. 

مادرگرامی  و همسر مهربانم ، پدر وبرادران عزیزم 

درود خدا بر شما باد که هرگز مانع حرکتم در راه خدا نشدید، چقدر شما ها صبورید ، خودتان می دانید که من چقدر به شهیدان عشق می ورزیدم ، غنچه هایی که(کبوترانی که)همیشه در حال پرواز به سوی ملکوت اعلایند. الگو اسوه هایی که معتقد به دادن جان برای گرفتن (بقا و حیات ابدی).و نزدیکی با خدا،چرا که «ان الله اشتری من المؤمنین».

 

من نیز در پوست خود نمی گنجم ، گمشده ای دارم وخویشتن را در قفس محبوس می بینم و می خواهم از قفس به در آیم ، سیمهای خاردار مانعند ، من از دنیای ظاهر فریب مادیات وهمه آنچه که از خدا باز می دارد متنفرم (هوای نفس شیطان درون وخالص نشدن)در طول جنگ برادرانی که در عملیات شهید می شدند ، از قبل سیمایشان روحانی و نورانی می شد وهر بی طرفی احساس می کرد که نوبت شهادت آن برادر فرا رسیده است . 

عزیزانم! این بار دوم است که وصیت نامه می نویسم ، ولی لیاقت ندارم و معلوم است که هنوز در بند اسارتم ، هنوز خالص نشده ام وآلوده ام.

 

از شروع انقلاب در این راه افتادم وپس از پیروزی انقلاب نیز سپاه را پناهگاه خوبی برای مبارزه  یافتم ، ابتدا در گیری با ضد انقلاب و خوانین در منطقه ی « شهرضا» (قسمه ) وسمیرم، سپس شرکت در « خوزستان» و جریان گروهکها  در خرمشهر پس ازآن سفر به سیستان وبلوچستان (چابهار وکنارک) وبعداَ حرکت به طرف «کردستان» . دقیقاَ دو سال در «کردستان» هستم.مثل این که دیگر جنگ با من عجین شده است. 

خداوند تا کنون لطف  زیادی به این سرپا گنه کرده وتوفیق مبارزه در راهش را نصیبم کرده است. 

اکنون می روم با دنیایی انتطار ، انتظار وصال و رسیدن به معشوق،ای عزیزان من توجه کنید :

 

1- اگر خداوند فرزندی نصیبم کرد ؛ با اینکه نتوانستم در طول دورانی که همسرانتخاب کردم حتی یک هفته خانه باشم ، دلم می خواهد او را علی وار تربیت کنید. همسرم انسان فوق العاده ای است او صبور است و به زینب عشق می ورزد ، او از تر بیت کردن صحیح فرزندم لذت خواهد برد ، چون راهش را پیدا کرده است ، اگر پسر به دنیا آورد اسم او را «مهدی» واگر دختر به دنیا آورد اسم او را «مریم» بگذارید چون همسرم از این اسم خوشش می آید .

2- «امام» مظهر صفا و پاکی و خلوص ودریایی از معرفت است وفرامین او را مو به مو اجرا کنید ،تا خداوند  از شما راضی باشد زیرا او ولی فقیه است و در نزد خدا ارزش والایی دارد .

3- هر چه پول دارم ، اول بدهی مکه مرا به پیگیری سپاه تهران (ستاد مرکزی) بدهید وبقیه را همسرم هر طور خواست خرج کند .

4- ملت ما ، ملت معجزه گر قرآن ، است ومن سفارشم به ملت تداوم بخشیدن به راه شهیدان و استعانت به درگاه خداوند است ،تا این انقلاب را به انقلاب حضرت مهدی (عج) وصل نماید ودر این تلاش پیگیر مسلماَ نصر خدا شامل حال مؤمنین است .

5- از مادرم وهمه ی  فامیل وهمسرم ؛ اگر به خاطر من بی تابی کنند راضی نیستم ،مرا به خدا بسپارید و صبور و شجاع باشید.

 

 

 


+ نوشته شده در دو شنبه 27 آبان 1388برچسب:,ساعت 9:21 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
جملات دکتر شریعتی  <-PostCategory-> 
 

شعری زیبا از دکتر شریتی

پریشانم

     چه می‌خواهی‌ تو از جانم؟!

             مرا بی ‌آنکه خود خواهم اسیر زندگی ‌کردی

خداوندا!

 اگر روزی ‌ز عرش خود به زیر آیی

      لباس فقر پوشی

               غرورت را برای ‌تکه نانی

                       ‌به زیر پای‌ نامردان بیاندازی‌

                                    و شب آهسته و خسته

                                              تهی‌ دست و زبان بسته

                                                          به سوی ‌خانه باز آیی

                  زمین و آسمان را کفر می‌گویی

                                                        نمی‌گویی؟!

خداوندا!

       اگر در روز گرما خیز تابستان

                تنت بر سایه‌ی ‌دیوار بگشایی

                   لبت بر کاسه‌ی‌ مسی‌ قیر اندود بگذاری

                           و قدری آن طرف‌تر

                                  عمارت‌های ‌مرمرین بینی‌

                                         و اعصابت برای‌ سکه‌ای‌ این‌سو و آن‌سو در روان باشد

                          زمین و آسمان را کفر می‌گویی

                                                                   نمی‌گویی؟!

خداوندا!

       اگر روزی‌ بشر گردی‌

             ز حال بندگانت با خبر گردی‌

                      پشیمان می‌شوی‌ از قصه خلقت از این بودن، از این بدعت

                                    خداوندا تو مسئولی

خداوندا تو می‌دانی‌ که انسان بودن و ماندن

            در این دنیا چه دشوار است

        چه رنجی ‌می‌کشد آنکس که انسان است و از احساس سرشار است!

 

  

 


+ نوشته شده در چهار شنبه 22 آبان 1388برچسب:,ساعت 9:0 بعد از ظهر توسط علی احدی وند |
مطالب پيشين
» فقر و بی خیالی برخی ....؟اقایان کاندیداها در سر سفره شما از این ادمها هست .....؟؟/
» انتخابات مجلس شورای اسلامی میاندواب در گذر زمان
» دلواپسان هسته ای چه کسانی و به چه قیمت
» شیشه و سنگ
» از روبه رو می آیم
» یاعلی......موج خروشان
» انتخابات 94 مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه میاندوآب
» ضربه حاکم
» وعده انتخاباتی سردار عیسی زاده
» قلم خشمگین
» طنز/ پاسخ رفتگر محله دکتر عارف به مهرداد بذرپاش بعد از انتشار یادداشت یک عضو جبهه پایداری خطاب به د
» نامه یک معلم یزدی به وزیر بهداشت
» معضل بیکاری و مشکل سرمایه گذاری در میاندواب به همت نمایندگان حل شد؟؟؟؟؟
» به چه می اندیشی ..... ؟اقای کاندیداها شام و نهار میدید از این ها رای جمع کنید ......؟
» سگ خودت باش
» شانس یا اقبال
» حرف های فرزند شهید مصطفی روشن
» جملات زیبا از بزرگان جدید
» زوار مشهد مقدس توسط بیگی نماینده میاندوآب
» قشون کشی سیاسی
» بیانیه انتخاباتی علی احدی وند
» عملکرد نمایندگان فعلی
» چرا مرگ بر آمریکا؟ چرا می گوئیم مرگ بر آمریکا؟ 1. یادمان نمی رود روزهایی را که امام خوبی ها برا
» گاه بهتر است احمدی نژادی عمل شود!
» چرا دفاع ملت ایران مقدس بود؟
» توصیه های امنیتی واطلاعاتی وزارت اطلاعات درموقع استفاده از انترنت تلفن همراه رایانه و.....
» جملات زیبای سیاسی شریعتی
» جملات زیبا تکلیف نویسنده : گیله مرد - جملات زیبا، جملات
» جملات وطنز سیاسی
» ماندن، سنگ بودن است و رفتن، رود بودن
» سخت است حرفت را نفهمند،
» صداقت در مقابل سیاست دیگران
» دلنوشته های دکتر شریعتی است
» گدای شهر(شریتی)
» جملات شریتی
» اصول اخلاق سیاسی
» تشکر از حضور مردم
» علم بهتر است یا ثروت
» در باب سکوت سیاسی
» معضلی به نام جعل اسناد و ترویج کلاهبرداری در برخی بنگاه های املاک
» انتخابات 94 مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه میاندوآب
» سقراط والاغ
» چرخ زمان
» حمایت از تولید ملی
» جملات کوتاه اما زیبا
» انواع ادمها
» قلب شکسته
» خیانت
» ابرها
» حدیث


پيوندها


ردیاب خودرو

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان سایت شخصی علی احدی وند و آدرس ahadivand.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

پيوندهاي روزانه

حمل ماینر از چین به ایران
حمل از چین
پاسور طلا
الوقلیون
یکانسر
آی کیو مگ

 

فال حافظ

جوک و اس ام اس

قالب های نازترین

زیباترین سایت ایرانی

جدید ترین سایت عکس

نازترین عکسهای ایرانی

طراح قالب

Power By:LoxBlog.Com & NazTarin.Com